Felejthetetlen mediterrán nyár Korfun, 8 nap / 7 éjszaka 1 főre reggelivel vagy félpanzióval, repülőjeggyel, 3 választható szállodában

Ajánlat kód: 32451
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

164.590 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32451

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ha tengerparti vakációra vágytok, Korfu az egyik legjobb választás! Kristálytiszta tenger, kedves, vendégszerető helyiek, izgalmas gasztronómia és persze rengeteg napsütés vár Rátok!

  • 2019.06.12. - 2019.06.19. (bővebben)
    • elfogyott Apraos Bay *** – kétágyas szoba – reggeli, repülőjeggyel: 148.590 Ft
    • elfogyott Royal Boutique Hotel *** – standard szoba – félpanzió, repülőjeggyel : 176.990 Ft
    • elfogyott Govino Bay *** – egy hálószobás apartman – félpanzió, repülőjeggyel: 215.890 Ft
  • 2019.07.03. - 2019.07.10 (bővebben)
    • elfogyott Apraos Bay *** - kétágyas szoba – félpanzió, repülőjeggyel : 174.890 Ft
    • elfogyott Royal Boutique Hotel *** - standard szoba – félpanzió, repülőjeggyel : 204.990 Ft
    • elfogyott Govino Bay *** - egy hálószobás apartman – félpanzió, repülőjeggyel: 304.390 Ft
  • 2019.08.07. - 2019.08.14 (bővebben)
    • elfogyott Apraos Bay *** - kétágyas szoba – félpanzió, repülőjeggyel : 177.690 Ft
    • elfogyott Royal Boutique Hotel - standard szoba *** – félpanzió, repülőjeggyel : 223.690 Ft
    • elfogyott Govino Bay *** - egy hálószobás apartman – félpanzió, repülőjeggyel: 297.990 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

    • 7 éjszaka szállás az opciókban megjelölt szobatípusban
    • Az opciókban megjelölt ellátás
    • Repülőjegy, illeték
    • Transzfer

    Az ár nem tartalmazza

    • Sztornó biztosítás
    • BBP biztosítás

    Korfunak izgalmas történelmi múltja van: olyan hely, ahol velenceiek, franciák, britek is hátrahagyták lábnyomukat. Az idők folyamán a sziget ugyan megváltozott, a dicső múlt szelleme azonban még ma is jelen van. A multi-kulturális örökség, a történelmi műemlékek, a megkapóan szép természet, a kristálytiszta tengervíz, a remek időjárás Korfut a mediterrán térség egyik legnépszerűbb célállomásává tette, amelynek varázslatos hangulata minden évben sok látogatót vonz a szigetre.   

    A főváros, Kerkyra gyönyörűen megőrzött óvárosa az UNESCO Világörökség részét gazdagítja, a helyi művészi hagyományokban reneszánsz, barokk és klasszicista vonások ötvöződnek. A velenceiek impozáns palotái, erődei és középületei mellett a városmag hangulatos sikátorai és aprócska, eldugott terei sajátos hangulatot kölcsönöznek a városnak. A macskaköves utcákon, ódon boltívek alatt, vagy a Listonon, az arisztokraták hajdani sétányán bandukolva úgy érezzük, mintha Nápolyba vagy Genovába csöppentünk volna.

    A sziget strandjai igen változatos képet mutatnak: Sidari térsége, Pelekas és Glyfada öblei finomhomokos strandjairól nevezetesek, Paleokastrica sziklás partszakaszán és kristálytiszta öbleiben különleges természeti látványosságban lesz részünk. A legkedveltebb üdülőhelyek, Benitses, Moraitika és Messonghi a főváros közelségével, hangulatos tavernáival és kedvező árfekvésű szálláshelyeivel lett a turisták kedvencévé. Itt a strandok általában keskenyebbek, kavicsosak és/vagy homokosak.

    Govino Bay***

    Az aparthotel kb. 10 km-re található Korfu nemzetközi repülőterétől, kb. 8 km-re fekszik Korfu városától, Gouvia városában az öbölben, két perces sétára a tengerparttól kb. 500 m-re. Az aparthotelben központi étterem, medence bár, kávézó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló és napozóterasz található. A recepciónál wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében: business center, autóbérlés, kerékpárbérlés, orvosi ügyelet.

    Royal Boutique Hotel***

    A szálloda kb. 2 km-re található Korfu nemzetközi repülőterétől, kb. 3 km-re fekszik Korfu városától, kb. 350 m-re a tengerparttól. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (olasz és mediterrán – előzetes foglalás szükséges, térítés ellenében vehető igénybe), bárok (lobby bár, café-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence (tengervízzel töltve), gyermekmedence (tengervízzel töltve) található. A recepciónál wireless internetezési lehetőség térítésmentesen. Térítés ellenében: mosoda, üzletek, szobaszerviz, autóbérlés, orvosi ellátás, pénzváltás, internet sarok.

    Apraos Bay***

    A szálloda kb. 40 km-re található Korfu nemzetközi repülőterétől, Kassiopi település központjától kb. 3 km-re, kb. 100 m-re a homokos tengerparttól. A szállodában központi étterem, medence/snack és terasz bár várja a vendégeket. A kertben napozóterasz, szabadtéri medence és gyermekpancsoló található. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe. A strandtörölközők térítés ellenében vehetőek igénybe. A lobbyban wireless internetezési lehetőség. Térítés ellenében: internet kávézó.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Felejthetetlen mediterrán nyár Korfun, 8 nap/7 éjszaka 1 főre reggelivel vagy félpanzióval, repülőjeggyel, 3 választható szállodában, 3 turnusban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére