Fejleszd az intuícódat: online Lenormand kártyavető tanfolyam!

Zafira Tanácsadás
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.900 Ft 57% 9.000 Ft
Zafira Tanácsadás
06-20-400-7332
hu-hu.facebook.com/betufejto/

Akció Leírása

Lenormand kártyajóslás tanfolyam, egy fő részére, egy alkalommal, 5 órás online oktatás keretében, az alábbiak szerint:

A tanfolyam célja az intuíció és a kreativitás fejlesztése, ugyanis a Lenormand kártyák iránymutatást adnak, ha elakadtál az életedben, ha párkapcsolati elemzésre vagy kíváncsi, ha karrieredet érintő kérdésre keresel választ, vagy bármiben, ami kihívást jelent, és amire választ keresel.

Az online tanfolyamon megismerkedsz a Lenormand kártyákkal: a szimbolikus üzenetek röviden, a konkrét jelentésekről pedig kifejtve kaphatsz információt, hogy tisztán, és jól érthető legyen mindegyik lap jelentése.

Kártyavetés technika: néhány egyszerű kirakás megismertetése, hogy könnyen alkalmazhasd a jóskártyákat.

  • Tanulj Lenormand kártyából jósolni, hogy könnyebben eligazodj a hétköznapokban, és segíthess másokon!
  • A tanfolyam azt a célt szolgálja, hogy akár saját magad, akár mások jelen helyzetét tudd elemezni, és a jövőre vonatkozó kilátásaitokat felderíteni.
  • Megerősít abban, hogy találd meg a legjobb megoldást önmagad és mások számára.
  • A tanfolyam elvégzése után munka és magánélet terén te is képes leszel tanácsadásra.

Miért ajánljuk a tanfolyamot? Sokkal könnyebben elsajátítható a megértése, mint a köztudatban lévő 78 lapos Tartot kártyacsomagnak, a Cigánykártyáknál pedig praktikusabb és kifinomultabb útmutatást nyújt Mille Lenormand 36 kártyalapja. Ki ne szeretné megismerni a jövőjét, vagy a jelen helyzetének mögöttes okait értelmezni?

A Lenormand kártyavetés nagy múltra tekint vissza: Lenormand kisasszony közeli barátnője volt Napóleon feleségének, aki megjósolta barátnőjének, hogy a császár felesége lesz. Szalonjában a kor nevezetes történelmi személyiségei és az átlagemberek egyaránt megfordultak, hogy a jósnő segítségét kérjék a lelkük és a jövő titkainak megismerésében. Mille Lenormand többek között 36 lapos jóskártyát hagyott ránk, most lehetőséged van Neked is alkalmazni, és a titkát megismerni.

06-20-400-7332

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fejleszd az intuícódat: online Lenormand kártyavető tanfolyam!

Fontos

Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés szükséges telefonon: 06 (20) 400 7332 • Az Alkupont küldd el előre elektronikus formában, emailben: betufejto@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére