EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK! 60 perces thai herbalabdacs masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.770 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Próbálj ki egy egzotikus masszázst thai herbalabdacsokkal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 60 perces thai herbalabdacs masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban
 • Csak a Black Friday idején vásárolt kuponnal:
  • 15 perces levendulás, paraffinos kézápolás
  • 15 perces akupresszúrás gépi talpmasszázs

A Thaiföldről származó thai herbalabdacs masszázstechnika alapja a gyógynövényes gömbmasszázs, ehhez speciális kendőbe csomagolt gyógynövény keveréket használnak, amelyet a kezelés előtt gőzben párolnak. Hogy milyen gyógynövényekből áll a keverék? Ez rajtad múlik, bejelentkezéskor megbeszélheted a masszőrrel, van-e bármilyen konkrét panaszod, s ő ennek függvényében választja meg a megfelelő gyógynövényeket – mint a citromfű, a zsálya vagy a levendula –, amelyek a labdacs alapanyagai lesznek.

Bár reneszánszát éli ez a kezelés, a buddhista szerzetesek már a XIV. században alkalmazták sérült katonáik kezelésére is. A gyógynövények a hatóanyaguk segítségével lazíthatják a feszültebb területet. Az enyhe hő tágítja a pórusokat, ami jó hatással van a keringési rendszerre és segíti a gyógynövények hatóanyagainak a szövetekbe való bejutását. Ezt fokozza a masszázstechnika, így a megduzzadt gyógynövényekkel teli labda simító, nyomkodó, gyúró használatával  erőteljesebben fejti ki a pozitív hatást.

A thai herbalabdacs masszázstechnika pozitív hatásai

 • lazító, stresszoldó
 • izomfájdalmaknál, feszes, terhelt izom esetén segíthet
 • megfázásos, légúti betegségek esetén (láz esetén ellenjavalt)
 • méregtelenítés, fokozza a salakanyagok távozását
 • harmonizálja a szervezet energiagyensúlyát

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces thai herbalabdacs masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére