EXTRA KEDVEZMÉNY! EASE Therapy indiai főzőkurzus és vacsoraprogram 2 főre - dahl, sabji, csatni és persze az elmaradhatatlan fűszerek

Ízbisztró – EASE Therapy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

5.710 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
44.000 Ft 43% 19.020 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Merülj az indiai fűszerek varázslatos világában az EASE Therapy hiánypótló főzőkurzusán!

Az ár tartalmazza 2 személyre – A kupon teljes ára 24.980 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.710 Ft, a fennmaradó 19.270 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned a foglaláskor, átutalással!

  • EASE Therapy indiai főzőkurzus és vacsoraprogram - dahl, sabji, csatni és persze az elmaradhatatlan fűszerek

Indiáról elsősorban kifinomult és ezerízű konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus ételkülönlegességei jutnak eszünkbe. Szerencsére már Magyarországon is vannak kiváló indiai éttermek, ahol megkóstolhatjuk az indiai konyha remekműveit, milyen jó is lenne ezeket az ízletes, autentikus indiai fogásokat otthon is elkészíteni!

Az EASE Therapy kurzusán a méltán népszerű indiai gasztronómiába leshetsz be! Elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítésének titkait, egy igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek ízharmóniáját. Dahl, sabji, csatni és a többi egzotikus nevű étel, amiről lehet, hogy már hallottál, sőt talán már kóstoltad is, de autentikus elkészítésüket még biztosan nem sajátítottad el sehol!

Csak egy példa az indiai konyha misztikumáról: egyik legnépszerűbb fűszere, a curry valójában nem is egy fűszer, hanem egy ezernyi módon variálható fűszerkeverék, amelynek állandó alkotórésze a chili, a mustármag, a kömény, az őrölt kurkuma és friss currylevelek?

Több ezer éves kultúrájából adódóan az indiai lakosság igen nagy hányada vegetáriánus, így India hús nélküli konyhája nyújtja a legváltozatosabb ételeket az összes ország közül.

India a legszegényebb országok egyike, ez pedig az alapanyagok árain is meglátszik. Így azon sem kell aggódnod, hogy a megtanult ételek elkészítéséhez nagy kiadásokba kell verned magad, ha újra szeretnéd megfőzni őket!

Próbál ki Te is az EASE Therapy indiai főzőkurzusát, és térj haza egy csipetnyi Indiával, hogy főzőtudományoddal elkápráztasd szeretteidet és végre bármikor elkészíthesd indiai ételkedvenceidet otthon is!

Menü

  • Dahl
  • Sabji
  • Panír
  • Naan
  • Csatni
  • Kardamonos indiai puding

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! EASE Therapy indiai főzőkurzus és vacsoraprogram 2 főre - dahl, sabji, csatni és persze az elmaradhatatlan fűszerek

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2022.01.31.-ig
Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben majd jelentkezz be a hello@easetherapy.hu-n • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére