EXTRA KEDVEZMÉNY! Buszos utazás 2 személyre a fergeteges rijekai karneválra, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
49.980 Ft 10% 5.000 Ft
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Merülj el a magával ragadó rijekai karnevál forgatagában!

Időpont

  • 2024. február 10.

Az ár tartalmazza 2 személyre - A kupon teljes ára 44.980 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.500 Ft, a fennmaradó 40.480 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/ fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • Parkolás + városbelépési díj: 10 € (helyszínen kötelezően fizetendő)
  • VOX készülék: 650 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1.nap:

Indulás 0:00-kor, szombatról-vasárnap virradó éjjel (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Rijekába rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2.nap:

Vasárnap reggel megérkezünk az Adriai-tenger partjára, Rijekába (Fiuméba), a Monarchia egykori legnagyobb kikötővárosába. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, a Városházát, az Óratornyot, az épségben megmaradt barokk palotákat, a Trisat-i várat. Délután szabadprogram és részvétel a rijekai karneválon, azaz a Rijekai Nagy Parádé programjain.

A rijekai karnevál egy hatalmas felvonulás több mint 100 csoporttal, amelyek egymással versengenek a "Legjobb karneváli csoport" címért; a verseny az egész várost lázban tartja! A felvonulásra nemcsak Horvátország minden részéről érkeznek csoportok, hanem Szlovéniából, Belgiumból, Montenegróból, Szerbiából, Macedóniából, Olaszországból és más országokból is. A karneválkirálynő és Rijeka polgármestere vezeti a felvonulást, majd a végén a nagyszínpadra állva köszönti az összes felvonuló csoportot. A főszínpad közvetlenül a fiumei városháza mellett található és a karneváli körmenet hivatalos végét jelzi. Amint az utolsó farsangi csoport a főszínpadhoz ér, a fiumei karneváli felvonulás hivatalosan is véget ért. A felvonulás körülbelül öt órán át tart. Több mint 100 csoport mutatja be egyedi jelmezét, feldíszített járművét és mutatványát. A felvonulók színes forgataga, az élő zene és az árusok garantálják a fergeteges hangulatot!

Délután 17 óra körül indulunk haza. Érkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! Buszos utazás 2 személyre a fergeteges rijekai karneválra, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.02.10.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére