EXTRA KEDVEZMÉNY! 6 napos körutazás Toszkánában és Elba-szigetén, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 40193
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40193

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a varázslatos Toszkánát és Elba-szigetét!

Időpontok

  • 2022-06-28: , 89.900 Ft
  • 2022-08-11: , 89.900 Ft
  • 2022-09-12: , 89.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 5 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • BBP Biztosítás: 3.420,- Ft/fő
  • Storno biztosítás: 2%
  • IFA

Belépők (változhat)

  • Kötelezően fizetendő audio-guide 1.800,- Ft
  • Vinci / Leonardo Múzeum 9 EUR
  • Firenze / helyi idegenvezető költsége 5 EUR
  • Firenze  /S.Croce templom 8 EUR
  • Uffizi Képtár: 11.900 Ft/fő* - jelentkezéskor fizetendő!
  • (18 év alatt 5.000 Ft/fő, 18-25 év között: 8.000 Ft/fő)
  • Pisa / 2 műemlék (Dóm+Keresztelő kápolna) 7 EUR
  • Pisa / csak dóm  ingyenes szabad helyek függvényében
  • Pisa / Ferde Torony 18 EUR
  • Torre del Lago / Puccini Villa 7 EUR
  • Lucca / San Martino katedrális és Ilaria sírja  5 EUR
  • Siena / helyi idegenvezető költsége 5 EUR
  • Siena / Dóm 5 -7 EUR
  • San Gimignano / Dóm 4 EUR
  • Elba szigete 45 EUR
  • Elba / Napoleon Villa 5 EUR

Felár

  • Félpanziós felár: 19.500.- Ft/fő
  • Egyágyas felár: 30.000,- Ft/fő

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Toszkána tartomány kisvárosában, Montecatini Termeben az esti órákban.

2. nap: Vinci-Firenze

Elutazás a kora reggeli órákban Leonardo da Vinci szülővárosába, Vincibe, múzeumlátogatás, majd utazás Toszkána tartomány fővárosába, Firenzébe. Lehetőség az Uffizi Képtár gyűjteményének megtekintésére helyi idegenvezetővel részletes magyar nyelvű tárlatvezetéssel. (Ár: 11.900,-Ft/fő*-jelentkezéskor fizetendő!) A múzeumlátogatást követően gyalogos városnézés keretében megtekintjük az Arno-parti város legfontosabb látnivalóit. A Piazza della Signoria, a Ponte Vecchio és a Dóm tér épületeinek megtekintése után rövid szabadidő, majd firenzei látogatásunkat a Santa Croce templom híres sírhelyei előtt tisztelegve zárjuk. Visszautazás a szálláshelyre a kora esti órákban.

3. nap: Pisa-Torre del Lago-Montecarlo-Lucca

Egész napos fakultatív kirándulás Toszkána  legszebb városaiba.  Először Pisa-ba utazunk, utunk a Csodák mezejére vezet, ahol a Dóm, Keresztelő Kápolna és a Ferde Torony páratlan összképe fogad. (A Ferde Toronyba a feljutás és a Dómba való bejutás csak a helyszínen, a szabad helyek függvényében lehetséges!) Utána látogatás Torre del Lago városában. Lehetőség a Puccini Villa megtekintésére. (A villa megtekintéséhez előzetes foglalás szükséges, így kérjük részvételi szándékukat a jelentkezéssel egyidőben szíveskedjenek megadni! Belépőjegy a helyszínen fizetendő!) Programunkat egy toszkán borgazdaságban folytatjuk. Részt veszünk egy hangulatos borkóstolón, ahol a régió specialitásait is megízlelhetik. (Olívaolaj, balzsamecet, szárított paradicsom, cantucci..) Utolsó állomásunk a falakkal körülölelt, festői Lucca városa. Gyalogos városnézés Puccini szülővárosában a legfontosabb látnivalókkal: Piazza Anfiteatro, Dóm, San Martino templom...(Ár: 40EUR/fő).

4. nap: Siena-San Gimignano-Volterra

Reggeli a szállodában, majd Toszkána varázslatos tájainak felfedezésére indulunk. Ciprusokkal körülölelt domboldalak festői vidékén keresztül legelőször is Siena városába látogatunk el, melynek belvárosát az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Városnézés a jellegzetes középkori városkában, amely a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival (Palazzo Pubblico, Il Campo, Torre del Mangia, Fontana Gaia), majd délután látogatás San Gimignano-ba, a "tornyok világhírű városába". A dombtetőre épült "középkori Manhattan" képe már távolról  kiemelkedik a toszkán táj lankái közül jellegzetes tornyainak köszönhetően, melyekből 14 maradt meg teljes pompájában. Vásárolhatunk a Chianti-ból és Vernaccia-ból, a helyi jellegzetes borokból vagy a szarvasgombával töltött vaddisznószalámiból. A késő délutáni órákban rövid séta a Toszkána szívében megbújó, etruszk alapítású Volterra középkori hangulatot árasztó belvárosában. Az "alabástrom városának" központja Itália egyik legszebb középkori tere, a Piazza del Priori, mely napjainkban már a Stephenie Meyer nagy sikerű regényéből készült film, az Újhold helyszíneként is világhírűvé vált, igaz, a jeleneteket Montepulciano városában forgatták. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

5. nap: Elba szigete

Reggeli után egész napos kirándulás Elba szigetére, Napóleon száműzetésének színhelyére. Utazás Piombino kikötővárosába, ahonnan egyórás hajóút során érkezünk meg Portoferraio városába, séta a hangulatos kikötőben. A "zöld sziget"ként is gyakran emlegetett gyönyörű toszkán szigeten megtekintjük a Napóleon-villát, majd festői öblök mentén Marina di Campo városába látogatunk, szabadidő, fürdési lehetőség. Vásárolhatunk a helyi Aleatico desszertborból és az azzal készült süteményből (Hajójegy: 45EUR/fő). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

6. nap: Montecatini Terme-Budapest

Hazautazás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EXTRA KEDVEZMÉNY! 6 napos körutazás Toszkánában és Elba-szigetén, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére