EXTRA KEDVEZMÉNY! 5 napos téli kirándulás Erdélyben buszos utazással, szállás Tusnádfürdőn panzióban félpanzióval – vár a Szent Anna-tó, Arad, Déva és Nagyszeben

Ajánlat kód: 40147
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.286 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40147

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Erdély téli pompáját egy felejthetetlen kiránduláson!

Időpont

  • 2022.02.09.: , 72.286 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka Tusnádfürdőn panzióban, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 560 Ft/nap
  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Szánkó bérlés kb. 15 RON/szánkó
  • Tusnádfürdő, wellness központ kb. 80 RON/fő egész napos belépő; kb. 40 RON/fő 3 órás belépő
  • Mikó vár: 15 RON/fő
  • Hargitafürdő motorosszán: 30 RON/fő/30 perc
  • Csíki Sör Manufaktúra: 25 RON/fő
     

Fakultatív program

  • Lovas szánozás kb. 120 RON/fő (az ár tartalmazza a lovasszánozást, a szalonnát és miccset, valamint a pálinkát) helyszínen fizetendő

Program

Figyelem! Ennek az útnak az útvonala más odafelé (M5 autópálya) és más hazafelé (M3 autópálya)!

1. nap

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor, folyamatos utazás az M5-ös autópályán rövid pihenővel. A határátkelés után Erdély területén folytatjuk utunkat érintve olyan városokat, mint Arad, Déva, Nagyszeben vagy éppen Brassó. Az Erdélyi medence gyönyörű déli vidékén keresztül megérkezünk a Keleti Kárpátok vonulatai közé. Elfoglaljuk szállásunkat Tusnádfürdőn, majd vacsora.

A következő három napra pihenést vagy programokat ajánlunk Tusnádfürdőn és környékén. Az ország legkisebb gyógyüdülő városa, Tusnádfürdő ideális a kikapcsolódásra, pihenésre. Csodás hegyek veszik körül, szikrázóan friss a levegő. Ajánljuk a 2013-ban átadott wellness központ kipróbálását, ahol több úszómedence, termálmedence és egyéb wellness szolgáltatások (szaunák, sókamra, gőzkamra) nyújtanak kikapcsolódást. De pihentető az is, ha csak sétálunk, felfedezzük a környéket.

2. nap

Reggeli után elindulunk felfedezni a környék téli arcát. Reggeli után utazás a 950 méter magasan fekvő Szent Anna - tóhoz, melynek vizét a világ egyik legtisztább vizének tartják. Itt lehetőségük adódik egy vidám szánkózásra. Az 1,7 km hosszú szánkópályán 3-4 személyes „székely szánkókkal” csúszunk le, ezután a szánkókat összekötve terepjárókkal húznak fel minket újra a pálya elejére. Aki nem szánkózik, az sétálhat, kirándulhat a Szent Anna tó környékén. (az út árában benne van az odautazás a tóhoz. A szánkóbérlés és a felhúzás külön fizetendő). Délután hazatérés Tusnádfürdőre, majd kipróbálhatjuk a tusnádfürdői wellness fürdőt. Visszatérés a panzióba, vacsora.

3. nap

Reggeli után felkeressük a Nyerges-tető nemzeti emlékhelyét. Ezután utunk Csíkszeredába vezet, ahol felkeressük a város egyik nagy látványosságát a Mikó várat, ami ma a Csíki Székely múzeumnak ad helyet. A múzeum meglátogatása után Csíkszeredából felkapaszkodunk a 980 m magas Tolvajos tetőre, ahonnan megközelítjük a Hargita hegység központi részének téli szórakoztató települését, az 1350 m tengerszint feletti magasságban fekvő Hargitafürdőt. Itt téli szórakoztató programokat próbálhatunk ki, többek közt hópánkózhatunk, motorosszánozhatunk, de sétálhatunk a borvízek-mofetták világában. Visszatérés a panzióba, vacsora.

4. nap

Reggeli után látogatás a Csíki Sör Manufaktúrába. A látogatás bepillantást enged a sörgyártás titkaiba, melyet sörkóstolás követ. Ezután Újtusnádra utazunk és lovas szánokra szállva körbejárjuk a csodálatos hegyekkel övezett vidéket. Közben részt veszünk szalonna és miccs valamint tarja sütésen. Pálinkázással és forralt borkóstolóval gyarapítjuk az élménygazdag napot. Vacsora a panzióban.

5. nap

Korai reggeli után hazaindulás. Útközben megálló Máréfalván, ahol megismerkedünk a festett székelykapukkal. Ezután Korondra látogatunk, ahol elsősorban a székely népi fazekassággal ismerkedhetünk meg, majd a kirakodóvásárban lehetőség nyílik az iparművészeti remekek megvásárlására is. Ezután folyamatos utazás a Marosvásárhely – Kolozsvár - Nagyvárad - Budapest útvonalon. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos téli kirándulás Erdélyben buszos utazással, szállás Tusnádfürdőn panzióban félpanzióval – vár a Szent Anna-tó, Arad, Déva és Nagyszeben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére