EXTRA KEDVEZMÉNY! 4 napos olaszországi kirándulás a Dolomitokon át a Garda-tónál és környékén, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással

Ajánlat kód: 40180
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40180

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Garda-tó környékén fekvő középkori városkákat, sétálj a lélegzetelállító tó partján és hódítsd meg a Dolomitok csúcsait egyetlen kirándulás alatt!

Időpont

  • 2022. június 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2 %

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Saló hajójegy 20 EUR
  • Il Vittoriale 8 EUR
  • Varone vízesés 5,5 EUR
  • Olivaolaj-múzeum 5 EUR
  • Bormúzeum 9,8 EUR
  • Sigurtá park 12,5 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30 TÉRKÉP
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Dolomitok-Misurina tó

Kora reggeli találkozó Budapesten, majd elutazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Hegyóriások, mesebeli kis települések és gyönyörű tájak várnak ránk miközben keresztülutazunk a Dolomitok festői vidékén. A Dolomitok páratlan szépségű színes hegyvonulatai, az égbe törő 3000 méteres hegycsúcsok és a meredek sziklafalak vidéke 2009 óta része a Világörökségnek. Délután fotózás, séta a gyönyörű Misurina-tónál. A tótól északra magasodik a Dolomitok leghíresebb hegyalakulata, a Tre Cime di Lavaredo, hármas sziklahegye. Rövid pihenőnk után, folytatjuk utunkat a Garda-tó felé. Itália egyik legszebb taván három régió is osztozik, természeti szépségei, festői városai rabul ejtik a látogatókat. Esti érkezés a szállodába.

2. nap: Saló-Gardone Riviera-Maderno-Tenno-Riva del Garda

Utazás a kristálytiszta vizű Garda tó partjára, melynek mentén olajfaültetvények, pálmafák és leanderek burjánzanak. Hajóval Saló városába utazunk, ahol belekóstolhatunk a helyiek mindennapjaiba is a heti piacon. (Hajójegy: 20 EUR/fő) Rövid szabadidő, majd folytatjuk utunkat Gardone Riviera városába, ahol megtekintjük a Gabriele d’Annunzio által 1921-38 között építetett Vittoriale impozáns épületegyüttesét. Következő megállónk Maderno városa. Séta a festői tóparton, majd folytatjuk utunkat a Varone vízeséshez. A Garda-tó közelében található vízesést 1874-ben nyitották meg. A vízesés teljes magassága közel 100 méter. A gyönyörű vízesést sok híresség megcsodálta, köztük Thomas Mann is, aki gyakran járt Rivában. A látvány annyira lenyűgözte, hogy leghíresebb regényébe, a Varázshegybe is belefoglalta. Késő délután a Garda tó fővárosába utazunk. Mai utolsó megállónk Riva del Garda mediterrán hangulatú kisvárosa a Monte Brione által övezett impozáns öbölben, ahol a gyönyörű, pálmafás tóparti sétányon pihenünk meg. Visszautazás a szálláshelyre.

3. nap: Bardolino-Lazise-Torri del Benaco-Sirmione

Reggeli a szállodában, majd utazás a kristálytiszta vizű Garda tó partjára, melynek mentén olajfaültetvények, pálmafák és leanderek burjánzanak. Látogatás az olívaolaj múzeumban, vásárlási lehetőséggel, majd Bardolino hangulatos kisvárosába látogatunk, ahol felkereshetjük a bormúzeumot is vagy sétálhatunk a hangulatos promenádon. Lazise városában járva a venetoi Dogana (Vámház) épületét is megtekintjük. Következő megállónk Torri del Benaco, ahol láthatjuk az impozáns Scaligeri várat is. A délutánt a tó déli csücskében fekvő Sirmione hangulatos óvárosában töltjük. A tóra mélyen benyúló földnyelv végében fekvő kisvárost a Garda tó gyöngyszemeként is emlegetik. Visszautazás a szállodába az esti órákban.

4. nap: Borghetto-Sigurtá park-Budapest

Olaszország egyik legjellegzetesebb és legromantikusabb kisvárosa Borghetto vár ránk, majd látogatás a Sigurtá parkban. Délelőtt felkeresünk egy sajtüzemet (vásárlási lehetőség) majd megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos olaszországi kirándulás a Dolomitokon át a Garda-tónál és környékén, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére