EXTRA KEDVEZMÉNY! 4 napos kirándulás Tirolban, buszos utazással, 3*-os szállással és reggelivel – vár a Schwaz ezüstbánya, Kufstein vára, az olaszországi Dél-Tirol és gyönyörű alpesi tájak

Ajánlat kód: 40154
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40154

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Tirol és Dél-Tirol legszebb hegyeit egy felejthetetlen alpesi kiránduláson!

Időpontok

  • 2022-07-14: , 59.900 Ft
  • 2022-09-22: , 59.900 Ft
  • 2022-06-03: , 59.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás Innsbruck közelében - 3*-os szálloda. Az elhelyezés egyszerűen berendezett kétágyas, fürdőszobás szobákban történik.
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1.5%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 1.200 Ft/fő

Felár

  • Félpanzió: 15.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 21.000 Ft/fő

Belépők

  • Kufstein vára 12 EUR
  • Schwaz ezüstbánya 17 EUR
  • Swarovski - 19 EUR
  • Krimml - 4 EUR
  • Hohe Tauern Nemztei Park - 3 EUR
  • Innsbruck Hofkirche - 7 EUR
  • Trauttmannsdorf - 13 EUR
  • Tratzberg+kisvonat - 16,50 EUR
  • Bolzano archeológiai múzeum - 9 EUR
  • Dél-Tirol fak.kirándulás - 30 EUR/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:20
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 05:55
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arabona pihenő, Agip kút - 06:50
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:35

Program

1. nap: Budapest-Kufstein-Rattenberg

Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Első megállónk Kufstein, Tirol kapuja az Inn völgyében. Kufstein vára Tirol egyik jelképévé vált, bár börtöne a magyar történelem egyik szomorú helyszíne. Folytatjuk utunkat az Inn folyó partján fekvő Rattenberg városába, melyet Tirol legkisebb városaként is emlegetnek. A szépséges kisváros, különleges középkori hangulatával és üvegművészetével méltán vívta ki a világhírnevet. Belvárosi sétánkat követően búcsú a tiroli „üvegvárostól” és utazás a szállásra. Szálláshely elfoglalása Innsbruck közelében az esti órákban.

2. nap: Schwaz ezüstbánya-Krimml-Innsbruck

Reggeli után útra kelünk, hogy felfedezzük a világ egykori legnagyobb ezüstbányájának titkait! Izgalmas és kalandos 1,5 óra vár ránk a bányák anyjaként emlegetett schwazi ezüstbányában. Az egészen a középkorig visszatekintő érdekes időutazás a kis bányavonattal való utazással kezdődik, amellyel lejuthatunk a hegy gyomrába, az ezüstbányába és elvezet minket a bátor kincskeresők nyomán a megigéző ezüströgökhöz, ahol bepillanthatunk az ezüst és egyéb ércek kitermelésének rejtelmeibe. Egykor Schwaz volt a világ legnagyobb bányavárosa a világ ezüstkitermelésének 85%-ával. A látogatás alatt mindent megtudhatunk a középkor legnagyobb bányájáról, a bányászok nehéz életéről, és azokról a nagykereskedő családokról, akik a schwazi ezüsttel befolyásuk alatt tartották az európai politikát és az Újvilág felfedezését. A föld felszínére visszatérve utunk csodálatos természeti környezetbe vezet. A Krimml vízesés Ausztria legmagasabb vízesése, mely a Hohe Tauern Nemzeti Park területén, az olasz határhoz közel található. A három zuhatagból álló Krimml-vízesés 380 méteres magasságával Európa leghosszabb szabadon alázuhanó vízesése. A vízeséshez látogatók számára 1835-ben kezdtek kiépíteni egy turista utat. Megtekintjük a legalsó, legnagyobb vízesést, majd délután Tirol fővárosába, Innsbruckba látogatunk. A műkincsek városának főbb nevezetességei a "Goldenes Dachl", a "Schwarze Mander", a császári palota és az Ambras kastély. Városnézés, majd rövid szabadprogram. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Vipiteno-Merano-Bolzano

Fakultatív kirándulási lehetőség az Olaszországhoz tartozó, mediterrán hangulatú Dél-Tirolba. (Ár: 30 EUR/fő) Korai reggeli, majd utazás a 190 méter magas Európa hídon és a Brenner hágón keresztül Dél-Tirolba. Rövid séta Vipiteno, Olaszország legészakibb kisvárosának középkort idéző óvárosában. Az alpesi kisváros egykor császárok és királyok lakhelye volt, ma egy igazi kis gyöngyszem, díszes loggiákkal ékeskedő utcákkal és elegáns üzletekkel. Továbbutazás Trentino-Alto-Adige tartomány üdülővárosába, Merano-ba, mely az egyik legnépszerűbb üdülőközpontnak számít a régióban. Belvárosi séta a hangulatos városközpontban (Dóm, Puccini színház) majd látogatás a festői Trauttmansdorff kastélyban. A város egyedülálló látványosságát 2005-ben Olaszország legszebb kastély parkjának választották. Az egzotikusságával szemet gyönyörködtető, amfiteátrumra emlékeztető formájú terület egy napsütötte hegyoldalon helyezkedik el, a tengerszint felett 334-438 méter magasan. Séta a 12 hektár területet elfoglaló változatos mediterrán és egzotikus növényvilágával rabul ejtő kastély parkban. Mai programunk utolsó állomása a Dolomitok kapuja, Bolzano. A városka Dél-Tirol székhelye, az ország egyik kulturális központja. Az „ezer dialektus városában” megtekintjük a Bolzano jelképévé vált Dómot. Következő programunk a világhírű Dél-Tiroli Régészeti Múzeum megtekintése. A fő szenzáció Ötzi, a jégbefagyott ember, akit 20 évvel ezelőtt, 1991. szeptember 19-én találták meg Hauslabjoch közelében, Similaunhüttenél (Tisenjoch), 3200 méter magasságban. 1998 januárjában a similauni múmiát a bolzanoi régészeti múzeumba szállították és ott egy egészen új hűtőtechnikával felszerelt mélyhűtő üvegvitrinjében állították ki, állandó 6 fok hőmérsékleten, 99% relatív páratartalmú levegőben. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4. nap: Swarovski-Tratzberg

Reggeli után a Swarovski varázslatos kristályvilága vár ránk. Egy vizet okádó botanikus óriás vigyázza az André Heller által megálmodott kristályvilág bejáratát, ahol a látogatókat egy fantasztikusan csillogó kiállítás bűvöli el. Neves nemzetközi művészek alkotásai ragyognak, a kristályok csillogó színei és formái összeolvadnak egymással, és csodálatos kaleidoszkópot alkotnak az illatok és hangok világával. Következő megállónk a Wattens és Kufstein között, egy sziklatömbön emelkedő, hatalmas, ugyanakkor varázslatosan romantikus Tratzberg, Európa legszebb késő-gótikus várkastélya. A kastélyt elsősorban gazdag és eredeti belső berendezése teszi oly látványossá melynek fénypontja a Habsburg-terem, ahol egyedülálló falfestmény ábrázolja a Habsburgok családfáját. Látogatásunk után megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Tirolban, buszos utazással, 3*-os szállással és reggelivel – vár a Schwaz ezüstbánya, Kufstein vára, az olaszországi Dél-Tirol és gyönyörű alpesi tájak

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére