EXTRA KEDVEZMÉNY! 4 napos kirándulás Olaszországban, a vadregényes Dolomitokban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 40178
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

64.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40178

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a híres Dolomitokat és hajókázz a Garda-tavon Olaszországban!

Időpont

  • 2022-06-23: , 64.900 Ft
  • 2022-09-22: , 64.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 16.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Tiziano szülőháza 3,50 EUR
  • 5 Torri felvonó 15 EUR
  • Monte Baldo felvonó 20-25 EUR (szezontól és létszámtól függően)
  • Hajókirándulás a Garda-tavon 20 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle-Marche 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap: Budapest-Misurina tó

Megkezdjük utazásunkat a magas hegycsúcsok, zöldellő erdők, tavak, és kispatakok elképesztő szépségű tájaira. Izgalmas, és információkban gazdag utazás, rövid technikai megállókkal a sziklatornyokkal ékesített Dolomitok varázslatos vidékére. Az egyedülálló hegycsoport 2009 óta része a Világörökségnek. A délutánt már a tengerszint felett 1754 méter magasan fekvő Misurina tónál töltjük, mely a vidék egyik legszebb és legnépszerűbb kirándulóhelye. A tótól északra magasodik a Dolomitok leghíresebb hegyalakulata, a híres hármas sziklahegy, mely a Dolomitok jelképe is. Tóparti sétánk alkalmával gyönyörködhetünk a Tre Cime di Lavaredo híres sziklaormaira nyíló fantasztikus panorámában is, majd utazás a szállásra.

2. nap: Pieve di Cadore-Cortina d’Ampezzo-Bolzano

Lélegzetelállítóan szép útvonalon folytatjuk utazásunkat a két folyó találkozásánál fekvő hangulatos kisvárosba. Látogatás a 878 méter magasan, a hegyek szoros ölelésében fekvő Pieve di Cadore városában, ahol megtekintjük Tiziano szülőházát és a főteret is. Folytatjuk utunkat Cortina d’Ampezzoba, melyet „Signora delle Dolomiti” néven is gyakran emlegetnek. A Valle d’Ampezzo páratlan fekvésű gyöngyszeme, a Dolomitok királynője, rendezte 1956-ban a téli olimpiát, ma pedig Olaszország egyik legnépszerűbb síparadicsoma. Lanovkával felmegyünk a Cinque Torri 2000 méteres csúcsára, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Dolomitok színes csúcsaira. Délután kirándulásunkat a világ egyik legszebb országútján folytatjuk. A híres Grande Strade delle Dolomiti 110 km hosszú útvonala festői kisvárosokon vezet keresztül, ahol a táj szépsége mellett elvarázsolnak a magányos kis templomok, virággal borított zsalugáteres loggiák és fagerendás házak. A Nagy Dolomitok útvonal egy részén haladva Dél-Tirolba látogatunk. Belvárosi séta a Dolomitok Kapujaként is emlegetett Bolzanóban, mely Alto Adige tartomány fővárosa is egyben. Esti érkezés a szállásra.

3. nap: Riva del Garda-Monte Baldo-Malcesine

Az Alpok egyik legszebb fekvésű tavát, a havas hegycsúcsok és pálmafák vidékét járjuk be. Első megállónk Riva, a Garda-tó északi partjának legszebb kisvárosa, mely már a Monarchia idejében is Európa legnépszerűbb üdülőhelye volt. A hatalmas hegygerincek övezte, festői tópartot gazdag mediterrán növényzet veszi körül. Programunkat hajóval folytatjuk Malcesine hangulatos kisvárosába. (Ár: 20 EUR/fő) Felvonóval jutunk fel a Monte Baldo csúcsára, ahonnan a Garda-tóra nyíló páratlan kilátásban gyönyörködhetünk. Visszautazás a szállásra.

4. nap: Bassano del Grappa-Marostica-Budapest

Utazás a Grappa hazájába, a Brenta folyó partján fekvő festői Bassano del Grappa városába. A város legismertebb nevezetessége az 1209-ből származó, többször felújított fedett fahíd. Belvárosi séta, majd Veneto tartomány egyik legelbűvölőbb kisvárosába, a fallal körülölelt Marosticába látogatunk. Megismerkedünk a városhoz kapcsolódó romantikus történettel és megtekintjük a sakktáblaformára kialakított teret is, ahol Olaszország egyik leglátványosabb eseménye is megrendezésre kerül. Hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, a vadregényes Dolomitokban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére