EXTRA KEDVEZMÉNY! 3 napos körutazás Bosznia-Hercegovinában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Split, Medjugorje, Szarajevó, a Kravica-vízesés és Mostar

Ajánlat kód: 40155
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40155

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Bosznia mediterrán vidékén, lélegzetelállító tájakon és izgalmas történelmi városokban!

Időpontok

  • 2022. május 27.: , 39.900 Ft
  • 2022. október 29.: , 39.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 900 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó: Medjugore: 1 EUR/fő/éj, Szarajevó 1,50 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 7.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 9.000 Ft/fő

Belépők

  • Mostar, dzsámi 3 EUR
  • Mostar, hídugrás 1 EUR
  • Muslibegovic ház 3 EUR
  • Kravica vízesés 3 EUR
  • Blagaj, kolostor 2,5 EUR
  • Szarajevó, dzsámi 2,5 EUR
  • Szarajevó, szerb templom 2,5 EUR
  • Szarajevó medresze 2,5 EUR
  • Visoko 12 EUR
  • Helyi idegenvezetés 3 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:15
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:05
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 06:45
  • Balatonlelle-Marche: 07:20
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:05

Leszállási lehetőségek

  • Szekszárd - M6-os autópálya, 134-es km, Fácánkerti pihenő, MOL benzinkút
  • Paks - M6-os autópálya, 108-as km, Paksi pihenő, Shell benzinkút
  • Dunaújváros - M6-os autópálya, 70-es km, Újvárosi pihenő, OMV benzinkút

Program

1. nap: Budapest-Split-Medjugorje
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Vár a vadregényes, keleties hangulatú Bosznia-Hercegovina, ahol természeti szépségek, gyönyörű városok, és a bazár színes, mozgalmas világa ejti rabul a látogatókat. Utazás rövid pihenőkkel a Nagykanizsa-Letenye útvonalon Horvátország második legnagyobb és egyik legfestőibb városába. A Jadro és Žrnovica folyók torkolatánál fekvő Split, talán a legpezsgőbb és legmediterránabb hangulattal büszkélkedő dalmát város, melyről rövid városnézésünk alkalmával személyesen is meggyőződhetünk. Séta az óvárosban, ahol megtekintjük a Diocletianus palota különleges épületegyüttesét, ahol úgy érezhetjük, mintha megelevenedne körülöttünk a történelem és egy árusokkal tarkított középkori óriáslabirintusba tévedtünk volna… Belvárosa, valamint a történelmi Diocletianus-palota az UNESCO Világörökség része. Séta a pálmafákkal, hangulatos éttermekkel, bárokkal és fagylaltozókkal tarkított tengerparti promenádon, majd folytatjuk utunkat Bosznia-Hercegovinába. Utazás Európa egyik leghíresebb zarándokvárosába, ahol 1981 júniusában hat fiatalnak megjelent a Szűzanya.  A csodás látomások, gyógyulások hírére zarándokok sokasága érkezett az egykori kis faluba, mely a „világ gyóntatószékéve” vált, és zarándokok ezrei érkeznek évről-évre a városba. Szálláshely elfoglalása Međugorjéban, majd vacsora után, esti séta lehetőség a városközpontban.  (Szállásunk időponttól függően panzióban vagy *** szállodában lesz. Szállásaink mindegyike a városközpontban található, hivatalos besorolástól függetlenül igényes és kényelmes elhelyezést biztosít Utasaink számára. 

2. nap:  Medjugorje-Kravica vízesés-Blagaj-Mostar-Szarajevó
Reggeli után a Csodák városával ismerkedünk. Közös séta Medjugorje városában, ahol a templomot és a verejtékező Krisztus szobrot is megtekintjük. Utazás az ország leglátványosabb vízeséséhez, a festői Kravica vízeséshez. Séta és fényképezési lehetőség a 26 méter magas, körülbelül 120 méter széles látványos természeti jelenségnél. Ezután folytatjuk utunkat Hercegovina gyöngyszeméhez. Vár Blagaj városa, mely rövid ideig Hercegovina független uralkodóinak székhelye volt. Megtekintjük a festői környezetben, 200 méter magas sziklák lábánál fekvő, a Buna különlegesen bővizű forrása fölé épített pihenőházat, kolostort, melyet a legenda szerint a táncoló dervisek alapítottak. A tekki épületének megtekintése után, a zubogó víz partján az egyik hangulatos vendéglőben egy finom török kávét is elfogyaszthatunk. Mai utolsó megállónk Bosznia legkeletiesebb városa, Mostar. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. A város különleges hangulata, egyedülálló a macskaköves utcácskáknak, színes bazársornak, mecseteknek, kolostoroknak és a Neretva felett található hangulatos éttermeknek, bároknak köszönhetően. A romjaiból felépített 500 éves Öreg-hídon megnézzük a bátor hídugrókat, majd rövid szabadidő az óvárosban. Délután a vadregényes Neretva-folyó szépséges völgyén átutazva folytatjuk utunkat Szarajevóba, ahol a kelet és a nyugat páratlan találkozása, megannyi élmény és látnivaló vár az utazóra. Esti érkezés a szarajevói szállásra.

3. nap:  Szarajevó-Visoko-Budapest
Városnézés Szarajevóban, ahol természetesen Ferenc Ferdinánd osztrák-magyar trónörökös merényletének színhelyére is ellátogatunk. Bosznia-Hercegovina fővárosa rendkívül színes etnikummal és emiatt változatos kultúrával rendelkezik, így látogatásunk alkalmával a különböző vallási nézeteket valló városlakók szokásaival is megismerkedhetünk. A török építészet megannyi műemléke szép kontrasztban áll a Monarchia által hátrahagyott középületekkel, és az országot uraló vallási sokszínűségnek teret adó templomokkal, mely garantáltan lenyűgözi a látogatókat. A szűk, sikátoros utcácskákon járva az iszlám világ semmihez sem hasonlító utcaképe fogad. Az óvárosban megtekintjük a Gazi Huszref bég-dzsámit, majd a vízipipás bazárvilág a Bascsarsija negyede következik. Utazás Visokoba, az egyik legrégebbi bosnyák városba, amely a nemrégiben felfedezett bosnyák piramisokról vált világhírűvé. Izgalmas kaland veszi kezdetét az Nap piramisok alatt futó kacskaringós alagútrendszer felfedezésével. Lefotózhatjuk az itt felfedezett rovásírások maradványait is, majd utazás Magyarországra. A Szekszárd-Paks-Dunaújváros útvonalon keresztül érkezünk Budapestre az éjszakai órákban.
 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos körutazás 1 személyre Bosznia-Hercegovinában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Split, Medjugorje, Szarajevó, a Kravica-vízesés és Mostar

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére