EXTRA KEDVEZMÉNY! 3 napos kirándulás Húsvétkor is Lengyelországban, városnézés Krakkóban, látogatás a Wieliczka-sóbányában és Zakopanéban, buszos utazással és reggelivel

Ajánlat kód: 40165
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40165

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Krakkó hangulatos városát, a lenyűgöző Wieliczka-sóbányát és a bájos Zakopanét!

Időpontok

  • 2022-04-15: , 29.900 Ft
  • 2022-09-09: , 29.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Buszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 900 Ft
  • Wieliczka fakultatív kirándulás: 7.900 Ft/fő, helyszínen: 100 PLN/fő (a helyszínen történő jelentkezés kizárólag a szabad helyek függvényében lehetséges!)
  • Belépők
    • Wawel (egyénileg, szabadidő keretein belül): 30 PLN
    • Mária templom: 10 PLN
    • Nedeci vár: 14 PLN
    • Árva vára: 7 EUR

Felár

  • Félpanziós felár: 9.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő

Ismertető

Az egyik legszebb lengyel város, Krakkó sok meglepetést és tartalmas programokat ígér mindenkinek. A város Lengyelország egyik legfontosabb kulturális központja és Európa egyik fő turisztikai célpontja. A történelmi Óváros és a Kazimierz kerület 1978-ban felkerült az UNESCO Világörökségi listájára. A program során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit is, ahol a múlt és a jelen szorosan összekapcsolódik, valamint izgalmas kirándulást teszünk a Wieliczkai sóbányában is.

Program

1. nap Árva vára-Zakopane-Krakkó

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Látogatás az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirte épült Árva várában. Megálló a Tátra fővárosában Zakopanéban melynek központjában sok gorál faházat láthatunk. Este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2. nap Krakkó-Wieliczka

Reggeli után a lengyel "Akropoliszon" magasodó Wawelhez látogatunk mely a XVII.századig a királyok koronázási és temetkezési színhelye volt. Krakkó óvárosának gyönyörű utcáin sétálva ismerkedünk a világörökség által védett egykori koronázó várossal. Főterén, amely a középkori Európa legnagyobb főtere, s az ide sereglő polgárok és kereskedők találkozóhelye volt, emelkedik a Posztócsarnok. A csúcsíves árkádsoros épület földszinti részét krakkói kézművesek portékáját árusító pavilonok foglalják el, az emeleti részben pedig a Nemzeti Múzeum kiállítása kapott helyet.

A Mária templom egyik tornyából minden órában hallható a tatár támadás emlékét őrző harsonaszó. Krakkó híres egyetemváros is. A Jagelló Egyetemen tanult többek között a híres lengyel csillagász Kopernikusz is. Délután szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Wieliczka-ba. A világ egyik legősibb sóbányájában, 135 méterrel a föld alatt csodáljuk meg ennek a titokzatos földalatti városnak a sóban faragott termeit, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatait, sószobrait. (Ár: 7.900 Ft - jelentkezéskor fizetendő)

Félpanzió esetén vacsora Krakkó belvárosában, egy hangulatos étteremben.

3. nap Debno-Dunajec vára- Budapest

Első megállónk Debno a XIV.században alapított falu melynek szögek nélkül készített gyönyörű fatemploma az Unesco Világörökség listáján is szerepel. Majd az 1310 körül épült egykori határvárban,a dunajec partján épült nedeci várat tekintjük meg,mely egészen 1945-ig magyar nemesi családok birtoka volt. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Lengyelországban, városnézés Krakkóban, látogatás a Wieliczka-sóbányában és Zakopanéban, buszos utazással és reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére