Exkluzív wellness 2 személyre Visegrádon, a Silvanus**** Hotelben, félpanzióval

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.950 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36640

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Kapcsolódjatok ki a Fekete-hegy tetején, exkluzív környezetben, a visegrádi Silvanus**** Hotelben!

Felhasználható

  • Ajánlatkérés alapján

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Szállás választható szobában
  • Félpanzió

Visegrád hazánk egyik legbájosabb városkája, a Dunakanyar gyöngyszeme, ahol számtalan élmény várja a látogatókat! Sétahajókázhattok a Dunán, kipróbálhatjátok a nyári bobpályát, kirándulhattok a Pilisben, a Fellegvárban pedig bepillanthattok a történelem kulisszái mögé! Mindehhez pedig tökéletes kikapcsolódást és wellnessélményt nyújt a négycsillagos, exkluzív Silvanus Hotel!

Hotel Silvanus**** Visegrád

A Hotel Silvanus**** Visegrád fölött, a 352 méter magas Fekete-hegyen, a Fellegvár romjainak szomszédságában fekszik, lélegzetelállító panorámát kínálva Magyarország egyik legszebb tájára, a Dunakanyarra. A szálloda 151 db szobával, illetve lakosztállyal rendelkezik, amelyek egy része az erdőre, egy része pedig a Fellegvárra, illetve a Dunakanyarra néz.

A wellness központ megannyi lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A Dunakanyar elbűvölő látványa, a Föld szív-csakrájának energiái és számtalan wellness szolgáltatás segít abban, hogy feltöltődve, újjászületve térjetek vissza a mindennapokba. A bel- és kültéri medencék tökéletes helyszínként szolgálnak családosoknak és a mozgás szerelmeseinek egyaránt; akik pedig egy kis pihenésre, relaxációra vágynak, különféle szaunákban, kandallós relax szobákban találhatják meg nyugalmukat. Az ellazulás fokozására a különféle masszázsokat ajánljuk.

A Silvanus szeretné vendégeit nem csak a lenyűgöző látvánnyal, hanem fantasztikus gasztronómiai kínálattal is levenni a lábukról; a káprázatos kilátás mellé magyar és nemzetközi ételspecialitásokat ajánlanak. Hatalmas panorámaablakaik olyan érzetet keltenek, mintha szabad ég alatt, az erdei táj részeként fogyasztanád el ebédedet – ehhez ajánljuk a magyaros, vadas ételeket.

Ha italspecialitásokra vágytok, arra is van megoldás: számos koktél- és kávékülönlegesség közül válogathattok!

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére