Exkluzív nyaralás a Seychelle-szigeteken, 7 éjszaka szállás kétágyas szobában a Kempinski Seychelles***** vendégeként, reggelivel és angol nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

323.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34776

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Tölts el fényűző napokat luxus környezetben, a paradicsomi Seychelles-szigeteken!

A Seychelle-szigeteket az érintetlen természet, a pálmafás lagúnák, véletlenszerűen a tengerbe dobált sziklák, azúrkék víz, a hófehér finomhomokos tengerpart teszi felejthetetlenné az idelátogatók számára. Bármennyire csábítóak is a képek, egyszerűen nem vehetik fel a versenyt a valósággal, Praslin és La Digue káprázatos strandjaival vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdőivel.

A Seychelle-szigetek az a hely, ahol a kéknek és a zöldnek számos árnyalata létezik, s mind-mind magával ragadja az odalátogatót. A Seychelles-szigetek hihetetlenül gazdag flórával és faunával rendelkezik: a kókuszpálmák, a takamaka fák, a világ legnagyobb teknőse, a számos madárfajról már nem is beszélve. A szigetek közül a legnagyobb és legismertebb Mahé szigete.

Kempinski Seychelles*****

A Kempinski Seychelles üdülőhely Mahé szigetének exkluzív, déli csücskében, a híres Baie Lazare területén helyezkedik el. Az üdülőhely fényűző szobái erkéllyel vagy terasszal várják a pihenni vágyó vendégeket.

A komplexumhoz szabadtéri medence és wellnessrészleg is tartozik.

A Kempinski Seychelles Resort tágas, elegáns szobái modern fabútorokkal hívogatnak. A légkondicionált lakrészek erkéllyel vagy saját terasszal, műholdas TV-vel, iPod-dokkolóval, minibárral és tea/kávéfőzési lehetőséggel rendelkeznek.

A Café Lazare svédasztalos reggelit és tematikus svédasztalos vacsorákat kínál. A L'Indochine étteremben különféle hagyományos ételeket fogyaszthatnak a vendégek. A Windsong bárban koktélokat és harapnivalókat szolgálnak fel, a Planter's lounge és bár pedig minden este élőzenét biztosít.

Az üdülőközpont olimpiai méretű medencéje ideális hely a lazításra, az aktív kikapcsolódás híveit pedig modern edzőterem várja a medence mellett. A vendégek sznorkelezhetnek és kajakozhatnak is. A wellnessrészlegen 6 kezelőszoba áll rendelkezésre.

Hegyre néző standard szoba: kb. 50 nm (38), modern design és ízléses felszereltség jellemzi, ülő alkalmatossággal felszerelt. További felszereltség: fürdőszoba zuhannyal/wc-vel, fürdőköntös, hajszárító, telefon, tv, térítés ellenében WLAN internetkapcsolat, klíma, tea-/kávéfőző, minibár, szobai széf, terasz vagy erkély, a dombokra néző panoráma.

Sport & Fitness: A szállás ára tartalmazza: sznorkerezés, 2 kivilágított teniszpálya, fitneszterem, aerobic, windsurf, kajak, tollas. Térítés ellenében igénybe vehető: vitorlázás, lovaglás, üvegfenekű csónak, nyílt tengeri horgászat, búvárkodás a közelben.

Wellness: A szép és új „Kempinski The Spa”-ban kényeztetheti magát! Térítés ellenében: masszázsok és szépségkezelések.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 519.000 Ft helyett 360.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 8 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Seychelle-szigeteken, kétágyas szállodai szobában, a Kempinski Seychelles***** vendégeként
  • Reggelis ellátást
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 260.000 Ft-tól
  • Transzfer kb. 25.000 Ft/ fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Felárak

  • Karácsonyi vacsora 21.000 Ft/ fő
  • Szilveszteri vacsora 54.600 Ft/ fő

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére