Érd el a csúcsot! Igazi kihívás és tökéletes szabadtéri program a tavaszi napsütésben! Sziklamászás Budapesten a Rókahegyen 6.000 Ft helyett 3.000 Ft

Sziklamászás Budapesten a Rókahegyen.
Grossglockner.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 50% 3.000 Ft
Grossglockner.hu
2724 Hohe Wand
+36 (30) 929-4070
grossglockner.hu/

Akció Leírása

Ép testben ép lélek tartja a mondás! Már-már azt is mondhatnánk, hogy ez közhely, de mint általában a népi bölcsességeknek ennek is megvan az alapja. A mindennapi rutinból, munkából és stresszből kell a kikapcsolódás, hogy aztán újult erővel tudj arra koncentrálni ami a megélhetésed biztosítja!

Bizony többféle sport létezik ami megfelel ennek a célnak, van aki a csapatsportokat részesíti előnyben, van aki az egyéni elfoglaltságokat preferálja. Mi most egy olyan lehetőséget kínálunk ahol megvan a kellemes társaság és a remek alkalom arra, hogy egy igazi kihívás elé állítsd magad!

Mutasd meg magadnak és a többieknek, hogy nem létezik lehetetlen! 3 órás sziklamászás a Budai hegyekben!

A mászóiskolai sziklamászásra jellemző, hogy a mászó teljesítményét a mászott út nehézsége alapján ítélik meg; a mozgás, a mászás élménye dominál; a modern mászástechnika és felszerelések helyes alkalmazása és a nittekkel biztosított utak szinte tökéletes biztonságot nyújtanak.

A mászáshoz szükséges sziklamászó felszerelésekről - hegymászó beülő, sisak, karabinerek, sziklamászókötél, kötélgyűrűk, hevederek a szervezők gondoskodnak.

Az utakat akkor tekinthetjük megmászottnak, ha az előrejutáshoz nem használjuk a sziklában elhelyezett fix pontokat. Korunkban tipikus, hogy valaki először a sportmászás műfalas, terem változatával találkozik. Előfordul, hogy nem is lép tovább és ki sem próbálja a sportmászás sziklamászó stílusát. Jellemző módon azonban aki sziklamászásba kezd, örökre rabul ejti ez a sportág.

A sziklamászáshoz még a 21.ik században is szervesen kötődik a természet közeliség, az utazás és egyáltalán a kaland fogalma.

Nem baj, ha még soha nem próbálkoztál a sziklamászással, kezdőknek is nyugodt szívvel ajánljuk!

Gyerünk mászni, kalandra fel!

2724 Hohe Wand
+36 (30) 929-4070

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Három órás sziklamászás a Rókahegy UIAA 3-7 nehézségű útjain. Tapasztalt vezetőkkel, a mászáshoz szükséges sziklamászó felszerelésekkel (hegymászó beülő, sisak, karabinerek, sziklamászókötél, kötélgyűrűk, hevederek)

Fontos

  • Beváltható: 2012.04.03. – 2012.05.20.
  • Ajánlott fontos felszerelések neked kell gondoskodni: mászó cipő vagy sportcipő, esetleg túrabakancs. Évszaknak megfelelő réteges öltözet.
  • Az ékszerek viselése balesetveszélyes lehet, a hosszú hajat pedig lehetőség szerint fogd össze
  • A program idejére a TB-t kiegészítő sportbiztosítás megkötése mindenki számára ajánlott, de nem kötelező.
  • A programon mindenki a saját felelőségére vesz részt

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére