60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés szakértői konzultációval, online vagy személyesen

Livecoach
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.430 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.050 Ft 50% 9.470 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Livecoach
info@livecoach.hu
06 70 628 2026

Akció Leírása

Ismerjétek meg jobban egymást és saját magatokat is közös párkapcsolati rajzelemzés segítségével!

Online 60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés – A kupon teljes ára 9.580 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.430 Ft, a fennmaradó 7.150 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Online 2 x 60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés – A kupon teljes ára 19.160 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.860 Ft, a fennmaradó 14.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Személyes 60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés – A kupon teljes ára 12.690 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.220 Ft, a fennmaradó 9.470 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Személyes 2 x 60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés – A kupon teljes ára 25.380 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.440 Ft, a fennmaradó 18.940 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Vegyetek részt közösen egy izgalmas párkapcsolati programon, ahol jobban megismerhetitek egymást, saját magatokat, a párkapcsolatban betöltött szerepeteket és a kapcsolat dinamikáját! A közös rajzvigyálat során együtt rajzoltok majd ugyanarra a papírra. Az így elkészült rajzokból sok minden kiderülhet, hiszen akár öntudatlanul is kifejezésre kerülhetnek érzelmek, felszínre kerülhetnek elnyomott érzések, információk. Ha szeretnétek egy jobb, kiegyensúlyozottabb, támogatóbb kapcsolatban élni, mindehhez egy kiváló eszköz a rajz, amely Kisiván Krisztina eszköztárában is kiemelt helyen szerepel!

Az általa megalkotott Beszédes Rajzok Program alapján rajzvizsgálati szaktanácsadóként segít Nektek abban, hogy elmozduljatok a holtpontról, jobban megismerjétek önmagatokat és egymást, ezáltal pedig olyan eszközök birtokába kerüljetek, amelyek segítenek majd a mindennapokban, hogy elérjétek a céljaitokat párként és egyénként egyaránt. Alapvető szempontjai az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem és az őszinteség.

Fontos

Online konzultáció választása esetén rendelkezz olyan technikai eszközzel, amin jól látható a képernyőre kivetített feladat vagy rajz minden részlete!

Livecoach.hu - Kisiván Krisztina

Kisiván Krisztina a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai intézetének rajzvizsgálati szaktanácsadó szakán végzett szakember, az Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett mediátor, okleveles életvezetési tanácsadó (life coach).

„Feladatom, hogy segítsem azokat, akik engem bizalmukkal megtisztelnek, abban, hogy valódi, bennük létező énjüket megtalálják, a helyes kommunikációjukkal, pozitív gondolkodással, értékes kapcsolatokkal, harmóniába kerüljenek valódi önmagukkal, vagyis egy összességében lelkileg egészséges, tisztességesen határozott, céltudatos emberként lépjenek tovább. Alapvető szempontjaim, az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem, és az őszinteség.”

Legyen szép napod!

info@livecoach.hu
06 70 628 2026

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces párkapcsolati közös rajzelemzés szakértői konzultációval, online vagy személyesen

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: livecoach01@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére