Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ép testben ép lélek! Stressz és túlterhelés okozta fáradtság, izomfeszültség ellen a legjobb megoldás! Csontkovácsolás, manuál terápiás kezelés 7.000 Ft helyett 3.500 Ft

Ép testben ép lélek!  Stressz és túlterhelés okozta fáradtság, izomfeszültség  ellen a legjobb megoldás! Csontkovácsolás, manuál terápiás kezelés 7.000 Ft helyett 3.500 Ft
THE BODY GARDEN Orientális Wellness Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.500 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.000 Ft 50% 3.500 Ft
THE BODY GARDEN Orientális Wellness Stúdió
1039 Budapest, Rákóczi út 36
06 (20) 413-1481
www.thebodygarden.hu/

Akció Leírása

Csontkovácsolással a testben lévő energiablokkokat és idegblokkokat szabadítjuk fel, amitől energikusnak érzed magad és olajozottá válnak ízületeid, mozdulataid. A terápia filozófiája szerint: nem a kezelő gyógyít, hanem a test gyógyul . A speciális fogások mechanikai hatására helyes pozícióba rendeződnek csontjaid, ízületeid, ami aztán az egész szervezetedre jótékonyan hat.

A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalom mentes és többnyire már az első kezelést követően érezhető, akár jelentős javulás tapasztalható.

Amikor a csigolyák elmozdulnak a helyükről, nyomást gyakorolnak az idegpályákra. Ez azonban nem csak azt jelenti, hogy a problémák kizárólag a gerinc mentén fognak jelentkezni. A csigolyánkénti kilépő idegpárok (szelvényezettség) belső szerveinket és a végtagjainkat is beidegzik, ezért könnyen lehet, hogy a tünetek először a karokban vagy a lábakban jelentkeznek.

Ép testben ép lélek!  Stressz és túlterhelés okozta fáradtság, izomfeszültség  ellen a legjobb megoldás! Csontkovácsolás, manuál terápiás kezelés 7.000 Ft helyett 3.500 Ft

Ha a blokkolódás huzamosabb ideig fennáll, a csigolya elmozdulása komoly betegségek oka is lehet, hiszen az adott szerv körül legyengül a keringés, az anyagcsere.

A gerinccsigolyák mozgáskorlátozottságának és elmozdulásának oka lehet sérülés, túlterhelés és hirtelen rossz mozdulat is. Azonban a leggyakoribb oka a stresszben keresendő. A stresszhelyzet által beindított hormontermelés és idegi impulzusok felkészítik az izmainkat a munkára, ám ez a munka gyakran elmarad, hiszen a társadalmi normák kötnek bennünket. Ha ez a stressz rendszeres, az izomfeszültségből lassan izommerevség lesz, ami korlátozza a csigolyákat a szabad mozgásban és létrejön az ízületi beszűkülés.

A kezelés eredményeképp az energiaáramlás és az anyagcsere kiegyensúlyozottabbá válik, ezért joggal várhatod a teljesítőképességed fokozódását és immunrendszered megerősödését.

THE BODY GARDEN Orientális Wellness Stúdió
1039 Budapest, Rákóczi út 36
06 (20) 413-1481

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Csontkovácsolás, 45 perces manuál terápiás kezelés a The Body Garden Orientális Wellness Stúdióban

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.01.19. – 2012.03.15.
  • Bejelentkezés szükséges
  • A kezelés ruhában történik.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére