Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat a Radivert MR Diagnosztika Központban

Radivert MR
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

13.100 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
78.900 Ft 13% 10.000 Ft
Radivert MR
1047 Budapest Baross utca 99.
radivertmr@gmail.com
06 30 934 3629
radivert.hu/

Akció Leírása

Járj utána emésztési panaszaidnak a Radivert MR Diagnosztika Központban!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 68.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 13.100 Ft, a fennmaradó 55.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat a Radivert MR Diagnosztika Központban

Ha emésztési zavarok, hasi fájdalmak gyötörnek, az enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat segít kideríteni panaszaid eredetét!

A betegségek diagnosztizálásánál kiemelten fontos szerepe van az időnek. Az elkészült MR vizsgálat leletét a lehető rövidebb határidőn belül kézhez kapod!

Az MRI a „Magnetic Resonance Imaging” rövidítése, amelynek jelentése: mágneses magrezonanciás képalkotás. Nem röntgen-sugarat használ a képalkotáshoz, hanem a mágneses teret, ezért nem éri a beteget káros sugárzás.

Az emberi test mintegy kétharmada víz, így kiválóan alkalmazható diagnosztikájában az MRI. A vizsgálat a szervezet folyadéktereinek mágneses térben történő megváltozott viselkedésén alapszik, testünk természetes mágneses tényezőit felhasználva, hatalmas külső mágnes segítségével történik. Testünkben a betegségek eltérést okoznak a szövetek és sejtek víztartalmában, így válnak láthatóvá.

Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában.

Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit, igy alkalmazhatóak első diagnosztikai vizsgálatként is.

Az erek ezzel az eljárással igen jól vizsgálhatók, csakúgy, mint az agy, a hasi szervek, gerinc, a csontok és ízületek, valamint a mellkasi nagyerek környezete.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes és veszélytelen, mellékhatása nem ismert, emiatt szükség szerinti gyakorisággal ismételhető és például gyermekek vizsgálata során is rizikómentesen alkalmazható.

Radivert MR

A Radivert MR Budapest egyik legmodernebb MRI diagnosztikai központja, ahol a jelen helyzetben is biztosítják az azonnali és teljes körű MR vizsgálatokat a GE legmodernebb, 1,5 Teslás készülékével, ultramodern technológiákkal és szoftverekkel, fájdalom- és kockázatmentesen.

A páciensek kényelme érdekében a beépített speciális audio rendszer és fényterápiás funkciók biztosítják a zavartalan MR vizsgálatot. A vizsgálat közben Ön a kedvenc zenéjét hallgathatja.

Legyen szép napod!

1047 Budapest Baross utca 99.
radivertmr@gmail.com
06 30 934 3629

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat a Radivert MR Diagnosztika Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 2414960 • Időpont lemondása az egyeztetett időpont előtt 48 órával lehetséges • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére