Én Idő program gyógynövényolajos, teljes testmasszázzsal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.450 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 20% 3.400 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Akció Leírása

Képzeld el egy pillanatra, hogy kiszakadsz a mindennapi rohanásból és hajtásból, és egy olyan helyen találod magadat, ahol az egész lényed gyógyulhat és megnyugodhat!

  • 90 perces Én idő program – A kupon teljes ára 13.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 10.150 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 120 perces Én idő program – A kupon teljes ára 16.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.060 Ft, a fennmaradó 11.940 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Az "Én Idő" Program nemcsak egy egyszerű kezelés, hanem egy olyan utazás, amely visszavezet a harmóniába és a belső béke érzésébe. Ez a különleges ayurvédikus élmény bámulatos utazásra visz, ahol a test, a lélek és az elme egyszerre kapja meg a megérdemelt figyelmet!

Első lépésben, a meleg gyógynövényolajos, teljes testmasszázs mélyen ellazítja a testet, felszabadítva az elfojtott feszültséget és energiablokkokat. A gyengéd érintések új életet lehelnek beléd, és érzed majd, ahogy a stressz és a fáradtság lassan elillan.

A központi idegrendszer relaxációja garantált! Az elméd teljesen elcsendesül, a stressz és szorongás távol kerül.

Az "Én Idő" Programban minden részletre figyelnek, hogy az élményed teljes legyen! A terápiás hatások mellett az érzékek utazását is kínálják számodra, ahol a gyógyító érintések és kellemes illatok, a lágy zene együttműködnek azért, hogy megtaláld a belső békét és harmóniát.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy újra feltöltődhess!

Az "Én Idő" Program segítségével megtapasztalhatod a test és lélek egységét, egyensúlyát, és garantáltan új energiával és frissességgel lépsz majd ki a kezelés után.

Engedd meg magadnak ezt az elképesztő utazást a belső egyensúly és a nyugalom felé!

Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központ

Az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban az ayurveda harmóniája és a magasszintű szakértelem találkozik. Budapest legnépszerűbb Ayurveda helyszíneként, kizárólag 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk.

Kezeléseink magas színvonala is egyedivé tesz minket, mind az alkalmazott hagyományos gyógykészítmények terén elsők vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségét mind a Google, mind a Salonic platformokon 5 csillagos értékelések tükrözik.

Számunkra az ayurveda nem csak egy egyszerű kezelési mód; ez egy életmód, amelyet minden részletre kiterjedő szakértelemmel közelítünk meg. Az Ashwini Ayurveda Központban vendégeink nemcsak részt vesznek egy kezelésen, hanem egy olyan életstílust is átadunk nekik, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája valósággá válik.

Várunk szeretettel, hogy átélhesd velünk Budapest legnépszerűbb Ayurveda központjának varázsát. Fedezd fel az Ashwini élményt, ahol az egészség és a boldogság összeolvad!

Legyen szép napod!

1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Én Idő program gyógynövényolajos, teljes testmasszázzsal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 120 9201 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére