Elefántok, fókák, pingvinek, mesés tájak Dél-Afrikában, 9 éjszaka szállás félpanzióval, repülőjeggyel, programokkal és kirándulásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30257
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

924.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30257

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Dél-Afrika csodálatos állatvilágával, lenyűgöző természeti kincseivel és nyüzsgő nagyvárosaival!

Opciók

  • 2022. november 28-december 9.: , 924.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket illetékkel (beleértve a belső járatot is), 20 kg-os feladható poggyásszal
  • A helyi autóbuszt
  • 9 éjszaka szállás
  • Félpanziót
  • Egy ebédet a 7. napon
  • A csomaghordást a szállodákban
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat belépődíjakkal (a fakultatívak kivételével)
  • A helyi idegenvezetők és a hazai idegenvezetőnek költségeit

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 194.000 Ft

Utazás

A Budapest – Johannesburg, a Johannesburg – Port Elizabeth és a Fokváros – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjáratokkal, Dél-Afrikában légkondicionált autóbusszal.

A menetrend szerinti repülőjáratok a hosszú repülési szakaszokon nem tartanak félúton technikai szünetet üzemanyag-felvétel céljából. Ezeken a nagyméretű gépeken általában jóval kényelmesebb ülések vannak, mint azon kisgépek esetében, melyeket gyakran charterezésre használnak az utazási irodák.

Szállás

9 éjszaka 3 csillagos (esetenként 4 csillagos) szintű szállodák kétágyas, fürdőszobás szobáiban.

Ellátás

Félpanzió (büféreggeli, vacsora). A 7. napon a hajón ebédet is kapnak a csoportok.

Program

1. NAP:

Elutazás Budapestről egyszeri átszállással Dél-Afrikába.

2. NAP: SUN CITY

Érkezés Dél-Afrika legnagyobb városába, Johannesburgba. Továbbutazás Sun Citybe, Dél-Afrika Las Vegasába. Délután szabadidő, illetve ismerkedés Sun Cityvel (előkelő szállodák és üzletek, elegáns parkok, szerencsejátékok, az Elveszett Város Palotája, az Idő hídja, víziparadicsom, dzsungelösvény stb.). Szállás Sun Cityben (1 éj).

3. NAP: PILANESBERG NEMZETI PARK, LESEDI BENNSZÜLÖTT SKANZEN

Körutazásunk egyik csúcspontja a Pilanesberg Nemzeti Park, amelyet lehetőség lesz autóbusszal vagy dzsipekkel bejárni. A közel 1000 négyzetkilométeres területen a „nagy ötök" (elefánt, orrszarvú, bivaly, oroszlán, leopárd) mellett számtalan más állatfaj is él: gepárd, zsiráf, víziló, krokodil, zebra, gnú stb. A Pilanesberg Nemzeti Park előnye a többi nagy nemzeti parkkal szemben (Kruger, Hluhluwe), hogy maláriamentes.

A részvételi díj tartalmazza a Nemzeti Park autóbusszal történő meglátogatását.

Fakultatív program: dzsipes vadles a Pilanesberg Nemzeti Parkban

A fakultatív program ára: 19.900 Ft (garantált indulás). Jelentkezési határidő: legkésőbb 1 hónappal indulás előtt.

Figyelem: az autóbuszos és a dzsipes látogatás egy időben zajlik, tehát csak az egyiken van lehetőség részt venni.

Délután látogatás a Lesedi bennszülött skanzenban, ahol öt különböző törzs életmódjával, kultúrájával, táncaival ismerkedhetünk meg. Szállás Johannesburgban (2 éj).

4. NAP: PRETORIA, GOLD REEF CITY, ARANYBÁNYA, JOHANNESBURG

Utazás a közeli Pretoriába, Dél-Afrika fővárosába, melynek jellemzői a széles utcák, a szép parkok, az elegáns épületek és az emlékművek. Délelőtt városnézés (Templom tér, Városháza, Melrose-ház, Kruger-ház, Union Buildings, Voortrekker emlékmű stb.), majd a Johannesburg melletti Gold Reef City tematikus parkba látogatunk, amely a nagy aranyláz (az 1890-es évek) Johannesburgjának életteli mása szórakozási lehetőségekkel és múzeumokkal. A program része egy aranybánya meglátogatása és az aranyöntés megtekintése is.

Ezt követően rövid autóbuszos városnézés, ismerkedés napjaink Johannesburgjával.

5. NAP: PORT ELIZABETH

Továbbrepülés Port Elizabeth-be, az Indiai-óceán partjára. Délután séta Port Elizabeth szépen karbantartott történelmi városközpontjában, majd pihenés a tengerparton. Fakultatív lehetőség a város feketék lakta negyedének megismerésére. Szállás Port Elizabeth-ben (1 éj).

6. NAP: ADDO ELEFÁNT NEMZETI PARK, GARDEN ROUTE, TSITSIKAMMA NEMZETI PARK

Látogatás Dél-Afrika egyik legjelentősebb vadrezervátumában, az Addo Elefánt Nemzeti Parkban (maláriamentes). Az elefántokon kívül más vadak is élnek itt, pl. orrszarvúk, zebrák, gnúk, struccok stb. Fakultatív lehetőség dzsipes vadlesre is a Nemzeti Park területén.

Délután továbbutazás a híres panorámaúton, a Garden Route-on keresztül az óceán mentén nyugati irányba (fotószünetek). Megálló a Tsitsikamma Nemzeti Parkban, könnyű túrázási lehetőség az őserdőben a Storms folyó torkolatához (romantikus függőhíd).

Szállás Knysnán, a Garden Route egyik híres üdülőhelyén (1 éj).

7. NAP: KNYSNA, CANGO BARLANGOK, OUDTSHOORN – STRUCCFARM

Délelőtt ismerkedés Knysnával, amely egy szép lagúna partján fekszik, Dél-Afrika legnagyobb őshonos erdeje által körülölelve. Hajózás a lagúna bejáratát védelmező sziklákig (Knysna Heads) – ebéd a hajón.

Ezután továbbutazunk a Garden Route panorámaúton, majd eltávolodva az óceán partjától érkezünk meg a strucctenyésztés fővárosába, Oudtshoornba, ahol nagyon látványosak az egykori struccbárók palotái. Látogatás egy struccfarmon (érdekes bemutató). Szállás Oudtshoornban (1 éj).

8. NAP: CANGO BARLANGOK, PAARL

Délelőtt kitérő a különleges cseppköveiről híres Cango barlangokhoz. A barlangok fenséges termeinek bejárása egy kényelmes séta keretében.

A sziklaalakzatokkal tarkított, festői 62-es úton továbbutazva érkezés Paarlba, az Afrikaans Nyelv Emlékművének megtekintése. Szép panoráma nyílik innen arra a 3 gránithegyre, melyeknél nagyobb csak Közép-Ausztráliában található (Ayers Rock). Szállás Fokvárosban (3 éj).

9. NAP: FOKVÁROS (CAPE TOWN), TABLE-HEGY, KIRSTENBOSCH BOTANIKUS KERT

Autóbuszos és gyalogos városnézés Fokvárosban, melyet sokan a világ legszebb városának tartanak, köszönhetően pazar fekvésének és nagyszerű építészetének (a belváros felhőkarcolói, a Maláj negyed, Jóreménység vára, anglikán katedrális, Company's Gardens a parlament épületével, a Dél-Afrika Múzeum stb.). A város jelképe az 1085 méter magas Table-hegy, ahova kabinos felvonóval megy fel a csoport (lélegzetelállító panoráma). Napközben ellátogatunk a világhírű Kirstenbosch Botanikus Kertbe is, itt egyedülálló fokföldi növények páratlan gazdagságában gyönyörködhetünk.

10. NAP: FÓKASZIGET, GROOT CONSTANTIA, PINGVINKOLÓNIA, JÓREMÉNYSÉG FOKA

Egész napos kirándulás a Cape (Fok) félszigetre – gyönyörű tájak. Hout Bay-ben fakultatív lehetőség hajókirándulásra a fókák szigetéhez, majd a Groot Constantia több száz éves borgazdaság megtekintése (borkóstoló, múzeum, kastély). Ezt követően a félsziget egyik különleges látványossága következik, az afrikai pingvinek kolóniája Simon's Town mellett. A Jóreménység Fok Nemzeti Park a következő állomás, ahol fotószünetet tartunk a Jóreménység fokánál, majd lehetőség lesz egy sétára a közeli, pazar fekvésű világítótoronyhoz.

11. NAP: FOKVÁROS

Szabadidő a Victoria és Alfred Waterfrontnál. Az egykori kikötőt alakították át az utóbbi években, és így jött létre ez a modern szórakoztatóközpont, tele üzletekkel, piacokkal, éttermekkel, szórakozóhelyekkel, múzeumokkal. Fakultatív lehetőség a modern Két Óceán Akvárium megtekintésére. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Fokvárosból egyszeri átszállással Budapestre.

12. NAP:

Érkezés Budapestre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Elefántok, fókák, pingvinek, mesés tájak Dél-Afrikában, 9 éjszaka szállás 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, programokkal és kirándulásokkal, idegenvezetéssel, 2 időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére