El Camino zarándokút Galíciában, repülőjeggyel, illetékkel, zarándokszállásokkal

Ajánlat kód: 44403
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

439.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44403

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mindenki a saját tempójában haladhat az Úton!

Időpontok

  • Október 01 - 09.: , 439.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást zarándokszállásokon
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 43 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 86 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – MADRID

Menetrend szerint repülés Madridba. A repülőtérről tömegközlekedéssel jutunk el központi hostel szálláshelyünkre, majd este, és másnap délelőtt belvárosi séta.

2. NAP: MADRID – SARRIA

Vonattal Madridból Sarriába utazunk, ahonnan másnap megkezdjük zarándoktúránkat. Túránk során alberguekben fogunk aludni. Ezek általában 8-40 fős hálótermek, melyekben férfiak és nők együtt alszanak, emeletes ágyakon. Minden szálláson van tusolási, mosakodási lehetőség, férfiaknak, nőknek külön-külön. Továbbá mindenhol biztosítanak wifit, mosó- és szárítógépet is.

3 – 6. NAP: SARRIA – PORTOMARÍN – PALAS DE REI – RIBADISO – PEDROUZO

Reggelente bepakoljuk túrahátizsákjainkat, majd a túravezető hasznos tanácsai után egyénileg indulunk útnak. Naponta 22-26 km gyalogolunk, 200-450 m szintkülönbséggel. Napközben mindenki a saját tempójában haladhat, nem együtt közlekedik a csapat. Mindenki a saját Caminóját élheti meg! Esténként a környék éttermeiben lehet vacsorázni. Első napi szállásunk Portomarínban. Következő napokon árnyékot adó cédrusok, fák és páfrányok szegélyezik utunkat Palas de Rei-től Melidéig, ahol kipróbálhatjuk Galícia nemzeti ételét, a polipot. Ribadiso parányi települése az ezt követő szálláshelyünk. Másnap árnyas fák mentén haladunk a „Santiago előszobájának” is nevezett Pedrouzoba.

7. NAP: PEDROUZO – SANTIAGO DE COMPOSTELA

Megkezdjük az utolsó 20 km-t. Santiagóba érve lepakolunk, felfrissítjük magunkat, majd besétálunk a Katedrálishoz. Leírhatatlan érzés ide megérkezni! Részt veszünk a kizárólag a zarándokok számára celebrált misén, mely után megkapjuk az oklevelet, mely igazolja, hogy legyalogoltuk az El Camino utolsó 115 km-ét.

8. NAP: SANTIAGO – FINISTERRA – MUXÍA – ÉZARO

Mai autóbuszos fakultatív kirándulásunk célpontja Finisterra, ahol a Camino 0 km köve is található. A félsziget végén állva, a lábaink előtt a végtelen óceán. Ebédidő Finisterrében, majd Ézaró vízesése és Muxía grandiózus óceánparti sziklái következnek. Késő délután térünk vissza Santiagóba.

9. NAP: SANTIAGO – MADRID – BUDAPEST

Utazás Madridba, lerakjuk csomagunkat, majd bemetrózunk a központba. Sétálunk a mesés Retiro parkban, bemegyünk a Királyi Palotába és a világhírű Prado múzeumba egyaránt. Az esti budapesti járattal térünk haza

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

El Camino zarándokút Galíciában, repülőjeggyel, illetékkel, zarándokszállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére