Egzotikus nyaralás Mauritiuson, 7 éjszaka szállás a Zilwa Attitude Hotelben**** félpanzióval, Kalodyne városka tengerpartján, Grand Gaube közelében

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

215.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34793

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Lazíts trópusi környezetben az Indiai-óceán mesés partján, Mauritiuson!

Mauritius az Indiai-óceánon található, Réunion és a Rodrigues-szigetek közelében. A legtöbb utazót tiszta, meleg színű, türkizkék vize és végtelen, kókuszpálmákkal övezett strandjai vonzzák, illetve az a tudat, hogy Mauritius egy tökéletes, álomszép trópusi úti cél. Itt azok is megtalálják a legmegfelelőbb partszakaszt, akik valamilyen privát területet keresnek és azok is, akik új barátságokat szeretnének kötni, s nagy vágyuk egy remek tengerparti buli.

Mivel Mauritius tengerpartja körülbelül 330 kilométer hosszú, ezért a sziget minden régiójában egy kicsit mások az éghajlati viszonyok. De egy dologban mindegyik szakasz megegyezik, mégpedig a szigetet körülvevő korallzátonyokban, amelyeknek köszönhetően hívogató lagúnák jöttek létre mindenfelé. Ezek a lagúnák pedig nemcsak gyönyörűek, de nyugodt vízviszonyokat is kínálnak – ideális választás lehet az úszáshoz, a merüléshez, és a lassan mélyülő víz miatt a gyerekes családoknak is!

Zilwa Attitude Hotel****

Fekvése: a 2013 novemberében nyílt szálloda Kalodyne városka tengerpartján fekszik, Grand Gaube közelében. A reptér kb 60 km-re található.

Szolgáltatásai: 6 étterem (nemzetközi-, helyi-, mediterrán-, kínai- és indonéz specialitásokkal), 3 bár, 3 medence (napozóágyakkal, napernyőkkel és strandtörölközőkkel), gyerek klub 3-12 éves korig, esténként szórakozató műsorok, internet a lobbyban, wi-fi internet, ajándékbolt.

Térítés ellenében: Vilaz Masaz Spa (különféle masszázsokkal és kezelésekkel), fodrász.

Sportolási lehetőségek (a foglaltság függvényében): fitness központ, tenisz, windsurf, vitorlázás, üvegfenekű hajó, snorkelling, kajak, vizibicikli, bowling, darts.

Térítés ellenében: kitesurf, katamarán, búvárkodás (PADI), mélytengeri horgászat.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 335.000 Ft helyett 215.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 8 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást kétágyas, 4*-os szállodai szobákban, a Zilwa Attitude Hotelben****
  • Félpanziós ellátást
  • Angol/magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére