Egyhetes nyaralás az Adriai-tengernél, buszos utazással, önellátással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38194
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

96.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38194

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj egy hetet az Adriai-tenger partján, Dalmáciában, és fedezd fel a történelmi városokat, elbűvölő tájakat!

Opciók

  • 2021.07.23-07.31.: , 124.900 Ft
  • 2021.09.03-09.11.: , 96.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást Slado S 2 fős apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Programokat
  • Helyi magyar nyelvű képviselő díját

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
  • Útlemondási díjat
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 4.900 Ft/fő/7 éj
  • Belépőket

Felár

  • Félpanzió: 49 900 Ft /fő/7 alkalom, 10 évig: 35 500 Ft/fő/7 alkalom

Fakultatív programok (min 25 fő)

  • Split by night: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/12 évig.
  • Dubrovnik: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/12 évig.
  • Makarska: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/12 évig.
  • Trogir: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/12 évig
  • Kalózhajóval Brac szigetre: 25 EUR/felnőtt, 15 EUR /12 évig.
  • Rafting: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR / 12 évig
    • A raftingnál az ár tartalmazza a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítás és transzfereket. Sportcipő szükséges!

Program

1. nap: Indulás Budapestről 22.30 órakor Budapestről, éjszakai utazás.

2. nap: Adria

Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Szállás elfoglalása. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a homokos és kavicsos strandokon.

3. nap: Omis

Délelőtt strandolunk, este pedig magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek az Omis város történelmével, látnivalóival, a dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival.

4. nap: Split by night

Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Splitbe látogatunk. A városnézés alkalmával felkeressük Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput stb. Utána még marad szabad idő, hogy mindenki maga ismerkedhessen a várossal, meg kóstolhassa a helyi ételeket és a nagyon ízletes Spliti fagylaltot! Részvételi díj: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/12 évig. 

5. nap: Kalózhajóval Brac-szigetre: Postira

Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni! Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt; 15 EUR/12 évig.

6. nap: Dubrovnik

A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/12 évig.

7. nap: Rafting és Makarska

Ezen a napon két, aktív fakultatív program közül választhat, vagy akár mindkettőn is részt vehet! Délelőtt a félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Délután Makarskara kirándulunk, kipróbáljuk híres strandjait, megtekintjük az óvárost, a hosszú tengerparti sétányt, megvárjuk, hogy kigyulladjanak az esti fények, és láthatjuk e város zsongását. Részvételi díj: Rafting: 30EUR/fő; 20 EUR/12 évig. Makarska: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/12 évig.

8. nap: Trogir

Ezen a napon a délelőtti órákban egy igazi csemegének számító, fél napos fakultatív, kirándulásra invitáljuk. Trogirban egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Szabad időben megnézhetjük az ismert Trogiri piac hangulatát. Hazaérkezésünk követően a délutánt még a strandon tölthetjük! Részvételi díj: 15 EUR/felnőtt, 10 EUR/ 12 évig. 

9. nap: utazás

Reggel elhagyunk a szállásunkat, búcsút intünk Adriának és indulunk haza. Érkezés Budapestre esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egyhetes nyaralás az Adriai-tengernél, buszos utazással, önellátással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére