Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Egyalkalmas kavitációs zsírbontás, LPG nyirokmasszázs választható testrészen, valamint toka fogyasztás vagy arclifting most csak 4.900 Ft! További szolgáltatásból egyszeri 50% kedvezmény!

Egyalkalmas kavitációs zsírbontás, LPG vákumos nyirokmasszázs választható testrészen, valamint toka fogyasztás vagy arclifting
Lady Fitness
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 73% 13.100 Ft
Lady Fitness
1073 Bp. Erzsébet krt. 19.
06 (30) 738-4812
www.testszobraszat.eu/

Akció Leírása

Arc- és testkezelés. Egyalkalmas kavitációs zsírbontás, LPG vákumos nyirokmasszázs választható testrészen, valamint toka fogyasztás vagy arc lifting. Minden további szolgáltatásból egyszeri 50%-os engedmény a kuponnal érkező vendégeknek!

Rájöttünk mi a baj az alakformáló ajánlatokkal! Mindig csak bizonyos testrészekre koncentrálnak! Ezért most előrukkolunk egy teljes arc- és testkezeléssel, hogy az egész tested tetőtől talpig megújuljon!

Az ajánlatban a következő kezeléseket kapod:

  • kavitációs zsírbontás (30 perc)
  • LPG vákumos nyirokmasszázs,választható testrészen (20 perc)
  • toka fogyasztás, vagy arclifting

Mivel bármennyi kupon vásárolható, többször is élhetsz a lehetőseggel!

A kavitációs kezelés lényege hogy az ultrahang energiájának hatására a zsírsejtek belsejében mikrobuborékok képződnek,amik nyomásváltozás miatt szétrobbannak majd folyadékká alakulnak ezután a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Gyors centikben mérhető eredmény és a narancsbőr látványos csökkenése az eredmény amit biztosan garantálhatunk!

A kavitációs zsírbontás kezelés megoldást nyújt azokra a területekre ahol nem tudsz megszabadulni a makacs zsírlerakodásoktól!

Az LPG testkezelés célja a test alakjának formálása, karcsúsítás, harc a cellulit és a megereszkedett bőr ellen. A speciálisan kifejlesztett kezelőfejek célzott kezelést adnak elhízásnál, ödémás , zsíros, rostos (fibrozisos) cellulitnál is, illetve zsírleszívás utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére.

Az arcodat sem hagyjuk ki a kezelésből. Rád bízzuk mit szeretnél jobban! Válassz a két lehetőség közül: toka fogyasztás vagy arclifting.

És még nincs vége! Minden további szolgáltatásból 50% kedvezményt kapsz a kuponod után!

Lady Fitness
1073 Bp. Erzsébet krt. 19.
06 (30) 738-4812

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy 30 perces kavitációs zsírbontás, 20 perces LPG vákumos nyirokmasszázs választható testrészen, valamint toka fogyasztás vagy arclifting. Minden további szolgáltatásból egyszeri 50%-os engedmény az LPG Testszobrászatnál, az Erzsébet körúton

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.05.20. – 2012.07.01.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére