Egy komplett dal felvétele saját zenekarral, keveréssel, masteringgel és stúdióklippel a Nortyx Hangstúdióban

Nortyx Pro Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

18.700 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
105.000 Ft 30% 31.500 Ft
Nortyx Pro Kft.
2030 Érd, Lőcsei u. 61.
peter@nortyx.hu
06 30 587 1922
hangstudio.hu/

Akció Leírása

Rögzítsétek a legújabb slágereteket profi körülmények között!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 73.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 18.700 Ft, a fennmaradó 54.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Egy komplett dal felvétele saját zenekarral, keveréssel, masteringgel és stúdióklippel a Nortyx Hangstúdióban
  • Időtartam: kb. 8 óra

Minden zenész és egyéni előadó arra vágyik, hogy egyszer egy hangstúdióban rögzíthesse a dalait. Váltsd valóra ezt az álmot: ajándékozz stúdióidőt szerettednek! Akkor válaszd ezt az ajánlatot, ha az ünnepelt rendelkezik saját zenekarral, és tudod, hogy készen állnak egy dalt rögzíteni profi hangstúdióban!

Az utalvány egy dal teljes sávonkénti felvételére jogosít fel, melyet a felvétel után kevernek és masterelnek. A zenekar egy valóban profi hangfelvételt fog kapni, amit mindenki szívesen fog hallgatni, mert mindent megtesznek, amit a mai sztárok esetében is szokás, vagyis helyre húzzák a hangot, beeffektezik és a zenébe illesztik.

Fontos, hogy a Nortyx Hangstúdióban a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészt, így, aki először jár stúdióban, az is fel tud venni egy dalt.

A stúdiók 2009 óta működik, így a legkülönbözőbb tudásszintű és stílusú zenészekkel találkoztak már, és a felvétel végeredménye mindig felülmúlta a zenészek várakozásait. Ez azért lehetséges, mert igyekeznek mindenkivel megtalálni a közös hangot, segíteni a felvételben, és nem csak megnyomják a REC gombot.

Turbózd fel az ajándékot egy igazi videóklippel, amelyet a stúdióban forgatnak, rögtön a felvétel után! A felvett dalhoz több kameranézetből készítenek stúdióklipet, amelyet utána az ünnepelt feltehet a közösségi oldalára, vagy youtube-ra, így lesz az élmény garantáltan maradandó.

Nortyx Hangstúdió

A Nortyx Hangstúdióban 2009 óta várják a feltörekvő, és már befutott zenekarokat, hogy rögzítsétek azokat a bizonyos dallamokat, amik ott zakatolnak a fejetekben.

A stúdió hangmérnöke, Tóth Péter már gyerek kora óta a hangtechnika rabja. Mindig tudta, hogy hangmérnök akar lenni, és tudatosan készült erre a pályára. Dolgozott dj-ként, rendezvény technikusként, később már hangmérnökként biztosította a kiváló hangzást kisebb-nagyobb volumenű rendezvényeken. A BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar médiatechnológia szak elvégzése után 2009-ben rögtön megalapította a Nortyx Pro Kft-t. A stúdió megtervezésében olyan neves szakemberek segítették munkáját, mint Ujházy László hangmérnök, aki többek között a Magyar Rádió műszaki igazgatója is volt. A folyamatos fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a stúdió 2016 novemberében teljesen megújult, új helyre költözött. Felső kategóriás digitális eszközök és klasszikus analóg berendezések ötvözése adja a sajátos hangzást.

Fotósként segíti a munkát Tóth-Soltész Marianna, aki szintén kezdetektől a hangstúdióban dolgozik. Szorgosan kattintgatja a fényképezőgépet a felvételek közben, megörökítve Neked a hangfelvétel legszebb pillanatait. A zene világa rendkívül közel áll hozzá: évekig énekelt amatőr zenekarokban, mielőtt a mikrofon másik oldalára váltott.

Zenei érdeklődésük rendkívül széles skálán mozog. Ennek is köszönhető, hogy kényelmesen érezik magukat a legtöbb stílus felvétele közben, és ez hallható a referenciák között is.

Legyen szép napod!

2030 Érd, Lőcsei u. 61.
peter@nortyx.hu
06 30 587 1922

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy komplett dal felvétele saját zenekarral, keveréssel, masteringgel és stúdióklippel a Nortyx Hangstúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Időpont-egyeztetés és bejelentkezés az online foglalási felületen a https://hangstudio.hu/kupon/ címen, vagy emailben a studio@nortyx.hu címen • A kupon teljes ára 73.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 18.700 Ft, a fennmaradó 54.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére