EASE Therapy Szicíliai főzőkurzus és vacsoraprogram olíva- és borkóstolóval - Caponata siciliana, Brontei pisztáciás cannoli és fantasztikus borok

Ízbisztró – EASE Therapy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.220 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 36% 7.910 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Legyél Te is a mediterrán szicíliai konyha nagymestere!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.090 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.220 Ft, a fennmaradó 10.870 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned a foglaláskor, átutalással!

  • EASE Therapy Szicíliai főzőkurzus és vacsoraprogram olíva- és borkóstolóval
  • A menü elkészítse során a világhírű, Michelin csillagos éttermeknek beszállító pianogrillo bio oliva olajokat használjátok és kóstoljátok

Szicília gasztronómiája hihetetlenül izgalmas, ami nem csoda, hiszen a sziget konyhaművészetén a görögöktől kezdve a rómaiak, arabok, franciák, spanyolok és észak-afrikaiak hatása mind érezhető.

A görögöknek köszönhetjük az olíva és a méz használatát, a rómaiak tették népszerűvé a tésztaféléket, az arabok pedig a sokféle fűszer vagy az édességekben oly népszerű mandula, pisztácia használatát terjesztették el. S hogy más ne mondjunk, a spanyolok közvetítésével az aztékoktól érkezett a csokoládé!

Ismerd meg Te is ezt a varázslatos gasztronómiai világot, amelyben a különféle kultúrák találkozásából csodálatos ízvilág jön létre!

Menü

  • Caponata siciliana – padlizsános ragú
  • Szicíliai tonhalsaláta / csicseriborsó-leves
  • Saját készítésű házi sajttal töltött ravioli
  • Pesto siciliano
  • Brontei pisztáciás cannoli – modicai fekete csokoládval

Felszolgált szicíliai tájjellegű bio borok

  • Grillo
  • Frappato
  • Curva Minore
  • Nero d”avola

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EASE Therapy Szicíliai főzőkurzus és vacsoraprogram olíva- és borkóstolóval - Caponata siciliana, Brontei pisztáciás cannoli és fantasztikus borok

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.30.-ig
Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben majd jelentkezz be a hello@easetherapy.hu-n • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére