EASE Therapy orosz főzőkurzus - orosz céklás borscs leves, káposztás Pirozhki, az eredeti Szirok és más finomságok

Ízbisztró – EASE Therapy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.850 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 43% 9.510 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Sajátítsd el az orosz konyha fortélyait autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében az EASE Therapy főzőkurzusán!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 12.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.850 Ft, a fennmaradó 9.640 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned a foglaláskor, átutalással!

  • EASE Therapy orosz főzőkurzus - orosz céklás borscs leves, káposztás Pirozhki, az eredeti Szirok és más finomságok

Az orosz ételek egészséges alapanyagokra épülnek, egyesítve a szláv, európai és közép-ázsiai kulináris hagyományok legjavát – így Neked is muszáj kipróbálnod, különösen, ha valamilyen módon kötődsz a fenti régiókhoz, kultúrákhoz!

Az orosz nemzeti konyha sokféleképpen használja a hatalmas földek, gazdag erdők, bőséges tavak és folyók kínálatát. Az elterjedt alapanyagok között széles körben megtalálhatóak a jótékony hatású és tápláló gyökérzöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, halak, gombák és bogyós gyümölcsök.

A nálunk leginkább savanyúságként ismert és elkészített cékla több hagyományos orosz étel fontos alapeleme, melyből kis kreativitással ízletes és egészséges levesek, saláták, köretek és desszertek készülnek. A hal fontos szerephez jut az előételeknél (vagy zakuszkáknál), de készülhet belőle saláta, főétel vagy gazdag egy-tál leves is egyaránt. A gabonafélékből tápláló reggeli, fekete kenyér, kvász vagy pirog készül.

Menü

  • heringes fekete kenyér kóstoló
  • káposztás Pirozhki
  • egészséges vaj és majonéz
  • orosz céklás borscs leves
  • klasszikus nyers fokhagymás cékla saláta/Orosz húspogácsa
  • hering saláta cékla bundában
  • az eredeti Szirok

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EASE Therapy orosz főzőkurzus - orosz céklás borscs leves, káposztás Pirozhki, az eredeti Szirok és más finomságok

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.30.-ig
Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben majd jelentkezz be a hello@easetherapy.hu-n • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére