EASE Therapy hamburgerkészítő kurzus egészségesen – tönkölyös buci, házi majonéz, ajvár, házi húspogácsa

Ízbisztró – EASE Therapy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.850 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 43% 9.510 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Készítsd el álmaid egészséges hamburgerét az EASE Therapy kurzusán!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 12.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.850 Ft, a fennmaradó 9.640 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned a foglaláskor, átutalással!

  • EASE Therapy hamburgerkészítő kurzus egészségesen – tönkölyös buci, házi majonéz, ajvár, házi húspogácsa

Egy jó szaftos hamburgerbe igazán élvezetes beleharapni! Most megtanulhatod, hogyan tudsz olyan hamburgert készíteni, amelyben csupa tápláló, egészséges alapanyag van, így nem kell lemondanod erről a fogásról sem! Ráadásul az EASE Therapy kurzusán most egyből két különféle hamburgert is elkészíthetsz!

A Balkán Burgert déli szomszédjaink finomságai ihlették. Különlegessége a paprikából, padlizsánból és fokhagymából készült ajvár, amely rögtön meg is adja az egész étel pikantáriáját. Van benne az ajváron kívül rukkola, paradicsom, marhahús pogácsa, feta sajt, pácolt lilahagyma, majonéz és sült répa. Egy igazi ízbomba!

A British Burgert az európai szigetország ihlette. Felhasználják benne az angolok által magasztalt bacont és cheddar sajtot, amelyhez házi készítésű majonéz dukál!

Menü

  • Egészséges, szezámos tönkölyös buci
  • Karamellizált hagyma
  • Házi majonéz
  • Ajvár
  • Házi húspogácsa (vega alternatíva: fűszeres fetasajttal töltött gombafejek)
  • Cékla chips, répa chips, zeller chips

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EASE Therapy hamburgerkészítő kurzus egészségesen – tönkölyös buci, házi majonéz, ajvár, házi húspogácsa

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.30.-ig
Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben majd jelentkezz be a hello@easetherapy.hu-n • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére