EASE Therapy francia péksütemény-készítő kurzus – croissant, almás táska, fahéjas pálmalevél, csokis párna és vaníliás-mazsolás csiga

Ízbisztró – EASE Therapy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.970 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.500 Ft 42% 9.510 Ft
Ízbisztró – EASE Therapy
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu
www.easetherapy.hu/

Akció Leírása

Készítsd el otthon is a tökéletes francia reggelit, mintha a Szajna partján kezdenéd a napot!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.970 Ft, a fennmaradó 10.020 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned a foglaláskor, átutalással!

  • EASE Therapy francia péksütemény-készítő kurzus – croissant, almás táska, fahéjas pálmalevél, csokis párna és vaníliás-mazsolás csiga

Párizsban kihagyhatatlan élmény egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült pékáru illata mindig otthonos érzéssel párosul, ahogy a roppanós vajas tészta gőze keveredik a forró fahéjjal, almával.

A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, ebbe csomagoljuk be a vajat, majd hajtogatjuk, pihentetjük, hajtogatjuk, pihentetjük. A tésztába bármit tehetünk. Lehet édes és sós is, gyümölcsös, zöldséges, húsos vagy halas. Csak a saját fantáziánk szabhat határt.

Az otthon elkészült vajas tészta nem összehasonlítható a vásárolt tésztával, ezért nagyon megéri elsajátítani a készítésének titkait! Nevezz be Te is az EASE Therapy francia péksüti kurzusára, ahol most megtanulhatod a tökéletesen leveles tészta elkészítésének fortélyait, s lenyűgözheted szeretteidet autentikus párizsi reggelikkel!

Menü

  • Croissant
  • Pain au chocolat
  • Pain au raisins
  • Palmier
  • Chaussons aux pommes

EASE Therapy

Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!

Jó étvágyat kívánunk!

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
hello@easetherapy.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

EASE Therapy francia péksütemény-készítő kurzus – croissant, almás táska, fahéjas pálmalevél, csokis párna és vaníliás-mazsolás csiga

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben majd jelentkezz be a hello@easetherapy.hu-n • A bejelentkezéskor a kupon kódjait meg kell adni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére