Dubaj és Abu Dhabi - repülővel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42891
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

349.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42891

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Az Emirátusok ékkövei!

Időpont

  • 2023. november 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Abu Dhabi, Dubaj-Budapest útvonalon közvetlen járatokkal
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (max. 20x30x40 cm)
  • Szállás két éjszakára Abu Dhabiban
  • Szállás három éjszakára Dubajban
  • Reggeli
  • Oda-vissza repülőtéri transzfer az Emirátusokban
  • Városnézés Dubajban és Abu Dhabiban
  • Magyar idegenvezetés a kint tartózkodás során

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap
  • Idegenforgalmi díj: 15 AED/szoba/éj, helyben fizetendő

Felár

  • Elsőbbségi beszállás 35 000 Ft /fő Korlátozott számban elérhető (a fedélzetre magával vihet egy kisméretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×20 cm, max. 10 kg)
  • Feladott poggyász felára (max. 10 kg) 44 000 Ft /fő
  • Feladott poggyász felára (max. 20 kg) 52 000 Ft /fő

Fakultatív program

  • Fakultatív belépő a Burj Khalifa kilátójához 20 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Sharjahba 26 000 Ft /fő
  • Fakultatív program: Emirates Palace és Qasr al Watan 59 000 Ft /fő
  • Fakultatív program: hajós vacsora Abu Dhabiban 53 000 Ft /fő
  • Fakultatív sivatagi szafari vacsorával 49 000 Ft /fő
  • Ferrari World belépő Helyszínen fizetendő 90 USD /fő
  • Warner Bros. filmstúdió belépő Helyszínen fizetendő 90 USD /fő

Program

november 1. szerda

Elutazás Budapestről közvetlen Wizz Air járattal Abu Dhabiba (11:30-20:10). Érkezést követően transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglalása: Southern Sun Abu Dhabi.

november 2. csütörtök

Reggeli után Abu Dhabi nevezetességeivel ismerkedünk és a napunkat a Nagy Mecset megtekintésével koronázzuk meg. A világ nyolcadik legnagyobb mecsete 40 000 hívőt tud egyszerre befogadni. A fő imacsarnokot a világ legnagyobb 24 karátos arannyal díszített 10 méter átmérőjű és 15 méter magas 12 tonnás csillárja világítja be és padlóját a világ legnagyobb kézzel szőtt szőnyege borítja. A nap hátralévő részében szabadidő, vagy lehetőség fakultatív programokra:

Emirates Palace és Qasr al Watan – fakultatív program magyar idegenvezetővel:

A visszafogott és stílusos kikapcsolódást kedvelőknek ajánljuk ezt a programot. Első megállónk az Emirates Palace, amely előkelően ötvözi az arab építészeti hagyományokat és modern kor igényeit és egyben a világ egyik legexkluzívabb szállodája. Gyönyörű építészeti műremek, melyben megtalálhatók az iszlám építészetre jellemző harmonikus elrendezések, geometrikus formák és kupolák. Színvilága a környező sivatagokban fellelhető különféle homok színeit tükrözi, igazán varázslatos hangulat uralkodik bent. A szálloda további különlegessége, hogy kávézójában aranyporral hintett süteményeket és kávét is felszolgálnak.  Programunk másik részében felkeressük az elnöki palotát a Qasr al Watant, ahol betekintést nyerünk az Emirátusok jelenébe, múltjába és jövőjébe, mindezt természetesen grandiózus környezetben. A fakultatív program ára (kávé vagy teafogyasztással): 59 000 Ft/fő

Esti fakultatív program – hajós vacsora transzferrel, magyar idegenvezetéssel:

Esti fakultatív programunk keretében tradicionális, fából készült, azonban minden szükséges kényelemmel felszerelt arab hajóra szállunk, és helyi fogások kíséretében élvezzük az éjszakai fényekben pompázó felhőkarcolók sziluettjeit. A program ára: 53 000 Ft/fő

Ferrari World vagy Warner Bros World napi belépő (csak az egyik belépő választható):

A Ferrari által megálmodott és felépített tematikus vidámpark Abu Dhabi és az Emírségek egyik fő attrakciója. A Ferrari World a család minden tagja számára felhőtlen kikapcsolódást biztosít egész napra és a megfelelő adrenalin szint is garantált: próbáljuk ki a különböző hullámvasutakat, a drótkötélpályát, döntsük meg az F1-es autók kerékcseréjének rekordját, vegyünk részt egy izgalmas bemutatón vagy show műsoron, ha pedig kellően elfáradtunk, töltsük fel az energiatankunkat az éttermek egyikében! A belépő ára: 90 USD/fő, transzfer egyénileg.

A világ számos országát már meghódító vidámpark-komplexum a Warner Bros filmstúdió világából merít ihletet: a változatos attrakciók a stúdió karaktereit felvonultató tematikára épülnek. Visszautazhatunk a Kőkorszaki szakik világába, elrepülhetünk Gothem City-be Batman és Joker nyomában, megpróbálhatjuk utolérni Gyalogkakukkot a rakétával felturbózott hullámvasúton, de találkozhatunk Dodó kacsa, Csőrike, a Tasmán ördög vagy Superman figuráival is. A belépő ára: 90 USD/fő, transzfer egyénileg.

november 3. péntek

Reggeli után Dubajba indulunk, ahol máris a város nevezetességeivel ismerkedünk: felkeressük a hangulatos Madinat városrészt és piacot (souk), a Bastakiya-negyedet, abrával áthajózunk a Creeken, meglátogatjuk a fűszer- és aranypiacot, Dubaj ikonikus Pálmáját és az Atlantis szállodát, megállunk az emírség egyik jelképénél, a vitorlára emlékeztető Burj Al Arab szállodánál, felkeressük a Burj Khalifát (a világ legmagasabb épületét) és a világ legnagyobb szökőkútját. Szállás elfoglalása: Wyndham Dubai Marina.

Fakultatív belépő a Burj Khalifa kilátójához: 20 000 Ft/fő

november 4. szombat

Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Félnapos fakultatív sivatagi szafari vacsorával, magyar idegenvezetéssel: 49 000 Ft/fő

A délután kezdődő program során lehetőségünk nyílik a sivatag dűnéin tevegelni és terepjáróval "terepjárni", tradicionális arab öltözékben fotókat készíteni és megismerkedni a hennafestéssel. A program során autentikus arab vacsoránkat a sivatag egyik exkluzív táborában fogyasztjuk el.

november 5. vasárnap

Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Fakultatív kirándulás Sharjah emírségbe, magyar idegenvezetéssel: 26 000 Ft/fő.

A Dubajjal szomszédos Sharjah az Egyesült Emirátusok kulturális fővárosa, saját arculattal és örökséggel. A városnézés során felkeressük "Sharjah szívét", amely gyakorlatilag a régi város magja, és hűen tükrözi a fellendülés előtti időszak báját, zamatát, olyannyira, hogy 2014 óta az UNESCO-világörökség részét képezi. Az Iszlám Civilizáció Múzeuma a tengerparti sétány mellett fekszik, már az épület is magával ragadó látvány. A felbecsülhetetlen értékű leletek akár órákra is beszippantják a látogatót: 7-13. századi kéziratok, a Korán kézzel írt darabjai, arany, ezüst és bronz műalkotások segítségével átfogó képet kaphatunk a térség történelméről, kultúrájáról és az iszlám hitvilág alapjairól.

november 6. hétfő

Szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre. Útközben megállunk a Dubai Frame-nél, Dubaj egyik legújabb látványosságánál: a két 150 méter magas tornyot egy 93 méter hosszú, üvegfenekű híd köti össze. Helyszíne a Zabeel Park, ahonnan jól látható a város legrégebbi negyede és a modern városrészek is. Hazautazás Budapestre a Wizz Air járatával (20.45-23:50).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dubaj és Abu Dhabi - repülővel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére