Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Dobd le a felesleget és irány a strand! Szinte ingyen! 3 alkalmas kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás kezelés a Perfect Body Studioban 42.000 Ft helyett most csak 5.400 Ft

3 alkalmas kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás kezelés a Perfect Body stúdióban
Perfect Body Studio
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.400 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
42.000 Ft 87% 36.600 Ft
Perfect Body Studio
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 24.
06 (20) 329-9698
www.perfectbodystudio.hu/

Akció Leírása

Dobd le a felesleget és irány a strand! 3 alkalmas kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás kezelés a Perfect Body Studioban!

Még koránt sincs vége a nyárnak! A zsírpárnáknak viszont igen, főleg ha élsz egyedülálló kezelési ajánlatunkkal a Perfect Body stúdióban!

Kavitációs zsírbontás a hatékony és gyors alakformálás érdekében! 87% kedvezménnyel!

Ez a technológia Magyarországon az egyik legjobb kezelési forma a XXI. században, a pásztázó  kavitáció elvén alapuló zsírbontás, alakformálás! A készülék új, pásztázó technológiája lehetővé teszi,  hogy az ultrahang hullámhossz folyamatos változása miatt ugyanazon kezelt területen, ugyanazon idő  alatt sokkal hatékonyabb kezelést végezzünk, vagy a kezelési idő rövidebbé válik, miközben vastagabb zsírrétegben képes a készülék a test kezelésére.

Összehasonlítva a folyamatosan konstans frekvenciát használó, „általános" kavitációs technológiával szemben, sokkal jobb eredményeket lehet ezzel az új technológiával elérni.

Az ultrahang technológia legújabb vívmánya a pásztázó kavitáció elvén alapuló zsírbontás,  alakformálás. A kavitáció során a zsírszövetben található víz, azaz intercelluláris likvid ultrahanggal  szembeni reakcióit használjuk fel. A folyadékok közös tulajdonsága, hogy csak kis mértékben  összenyomhatóak, ellentétben a gázokkal és egyes szilárd anyagokkal.

A folyadékokban az atomok,  molekulák kis golyócskák módjára gördülnek egymáson, és ezért jó hatásfokkal töltik ki a  rendelkezésükre álló teret. A buborékok összeomlása egy másodpercen belül bekövetkezik, s  összeomlásuk ún. shock hullámokat hoz létre, melyek szelektíven károsítják a zsírsejtek falát. Ennek következtében a zsírsejtek széttöredeznek, s a mechanikai sérülés során a zsírsejtek  „kicsomagolódnak" az őket körbezáró struktúrákból. Ezáltal jelentős térfogat-csökkenés érhető el, s  javulnak a cellulitos csomók okozta egyenetlenségek.

A kavitációs ultrahang kezelésnek nincsenek mellékhatásai.

A kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit. Nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő!

Perfect Body Studio
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 24.
06 (20) 329-9698

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas alakformáló kezelés a Perfect Body Studioban. Rendkívül hatékony, pásztázó kavitációs kezelés, Magyarországon egyedülálló géppel, akár férfiaknak is

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.08.07. – 2012.08.31.
  • A kuponnal váltott bérlet felhasználható: 2012.12.31
  • Bejelentkezés szükséges
  • Egy fő max 2 kupont vásárolhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére