Díszített mártott vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.550 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 20% 5.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ars Socolata
1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Akció Leírása

Készítsd el Te is saját bonbonkölteményeidet kiváló belga alapanyagokból!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.550 Ft, a fennmaradó 15.350 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Díszített mártott vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

  • A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek és vegánoknak is, hiszen vegán étcsokoládé lapul a raktárban!

Igazi hiánypótló és több szempontból is egyedülálló ez a trüffel tanfolyam, mivel két tanfolyam anyaga került egyetlen kurzusba. Másik különlegessége, hogy sok olyan különböző ritkán tanított technikát lehet elsajátítani a workshop során, ami a szokásos bonbon tanfolyamoknak nem része. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját trüffeljeidet elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz. 

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamon is, a temperálás trükköket is megismertetik Veled és erről jegyzetet is kapsz!

Azoknak is ajánljuk e tanfolyamot, akiknek nincs otthon polikarbonát vagy szilikon formájuk a bonbon öntéshez, mégis szeretnének egyedülálló, különleges bonbonokat és trüffeleket készíteni. Illetve a bonbon tanfolyamon már végzett kurzustagok számára is kitünő lehetőség e tanfolyam új fortélyok elsajátítására.

Mit is rejteget ez a 3-4 órás tanfolyam?

Díszített vágott bonbonokat (ganache krémbonbont) készítünk:

  • elsajátítod nálunk több ganache receptjét, a keretbe töltés és a szeletelés módját
  • a ganache-t temperált csokiba mártjuk
  • díszítjük aprított magvakkal, liofilzált és aszalt gyümölcsökkel, ételfestékkel
  • díszítjük színes transzfer fóliával
  • díszítjük struktúra fóliával

Töltött trüffel  golyókat is készítünk:

  • ganache-t főzünk
  • megtöljük a trüffel shell csokoládé golyókat
  • befedjük őket
  • csokiba mártjuk
  • díszítjük

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

  • trükköket, fortélyokat tanulhatsz, hogyan lehet az amúgy egyenként sok százezer forintokért beszerezhető eszközöket otthon házi módszerekkel helyettesíteni
  • megismerheted a csokoládé történetét
  • különböző csokoládékat kóstolhatsz
  • bonbonjaidat, trüffeljeidet díszdobozban hazaviheted
  • más manufaktúrák kurzusaival ellentétben a kurzuson nem csak egy, hanem kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni
  • megtudhatod, hogy az otthoni sikerhez milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár be is szerezheted
  • részletes jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben megkapod a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok
  • megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon
  • a legkiválóbb belga csokoládéval dolgozhatsz
  • hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is ott a helyed a kurzuson! 

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1078 Budapest, Nefelejcs u. 19.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Díszített mártott vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 291 1822 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére