Csillagtúrák és tengerparti pihenés Costa Braván, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval/reggelivel

Ajánlat kód: 38583
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

283.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38583

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazíts Costa Braván, a népszerű spanyol tengerparton és fedezd fel a környéket, Barcelonát és Andorrát!

Opciók

  • 2024. június 29.: , 330.000 Ft
  • 2024. szeptember 21.: , 283.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 8 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • 6x félpanzió, 2x reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 EUR
  • Utasbiztosítás

Felár

  • 25-34 fő esetén: 24.000 Ft / 66 EUR/fő (autóbusszal, 06.29.)
  • 25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (autóbusszal, 09.21.)
  • 2x vacsora felár: 21.800 HUF (58,93 EUR)

 

Fakultatív programok (20 főtől)

  • Barcelona és Montserrat kolostor kirándulás: 65,00 EUR
  • Girona kirándulás: 45,00 EUR
  • Andorra miniállam kirándulás: 100,00 EUR

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – GENOVA KÖRNYÉKE (1080 KM)
Kora reggel indulunk Szegedről Budapesten át Szlovénia és Itália lenyűgöző természeti szépségű tájain keresztül. Olaszországi tran­zitszállásunkra érkezünk. Útközben többször pihenőt tartunk, lehetősé­günk nyílik ebédelni, a szállásun­kon pedig vacsorázni.

2. NAP: GENOVA – VENTIMIGLIA – COSTA BRAVA (860 KM)
Utunkat folytatjuk a páratlan francia Riviérán keresztül. Vacsoránk és szállásunk az észak-spanyolországi Costa Brava partszakaszán lesz. (Repülővel érkező utasainknak transzfer a barcelonai repülőtérről a szállodába.) Vacsora után egy kellemes sétát tehetünk az óvárosban, valamint a tengerparti sétányon és élvezhetjük a mediterrán hangulatot.

3. NAP: EGÉSZ NAPOS PIHENÉS A TENGERPARTON
Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván. 

4. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON VAGY BARCELONA ÉS MONTSERRAT (130 KM)
Adja át magát a pihenésnek a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Barcelonába és a híres katalán zarándokhelyre, Montserratba. Programunkat Barcelonában kezdjük Gaudi híres művével, a Sagrada Familiával, majd a Gótikus negyed Katedrálisát tekintjük meg kívülről. Végig sétálunk a Ramblán, melynek végén Kolumbusz Kristóf égbe mutató szobra mutatja az utat az ismeretlen tenger felé. Később felmegyünk a ’92-es Olimpia helyszíneire a Montjuic-dombra. Délután a lélegzetelállító Montserrati kolostort keressük fel, ahol a Fekete Madonnát látogatjuk meg. Este szálláshelyünkön vacsorával várnak bennünket.

5. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON VAGY GIRONA (80 KM)
Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Gironaba! A több, mint ezer év történelme érhető tetten e kis ősi, gyönyörű, harmonikus és barátságos városban, mely gazdag építészeti és történelmi örökséggel rendelkezik. A város történelme a régmúlt hadviselések útján és gazdag történelmi múltjának köszönhetően számos műemlékkel rendelkezik. Középkori utcái, lépcsősorai, ősi, és modern terei megigézőek. A fallal körülvett, volt római város korábban fontos stratégiai pontnak számított a Pireneusokat Barcelonával összekötő úton. A legjobb képet Girona városáról az épen maradt városfalat bejárva kapunk - az erőd falainak hosszú szakaszát, parkokat és bástyákat fedezhetünk fel, közben csodás kilátást élvezve a városra. Sétánkat a középkori zsidónegyed szűk utcáinak bejárásával folytatjuk, melyet követően a 90 lépcsőn feljutva érkezünk az óváros közepén elhelyezkedő katedrálishoz. Homlokzatánál csak a belseje nyújt impozánsabb látványt - Girona katedrálisa rendelkezik a világ legszélesebb gótikus templomhajójával. Szabadidőnkben érdemes felfedezni Girona világhírű éttermeit és hangulatos kávézóit, majd az Onyar folyón az Eiffel-iroda által épített hídon átkelve kitekintést nyerni a túlpartra is. A firenzei Arno partot idéző házak színes homlokzata, elhelyezkedésük ritmusa örök emlék marad. A késő délutáni órákban indulunk vissza szálláshelyünkre. 

6. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON VAGY ANDORRA, A MINIÁLLAM! (440 KM)
Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Andorra miniállamba! A Pireneusok lábánál kanyargó egyre magasabbra emelkedő utunk végén, duzzasztógát és magas hegyoldalak mentén az utolsó katalán város után érkezünk a határhoz. A rejtett kis hegyi állam, 468 négyzetkilométeres területe valamivel kisebb, mint Budapesté! Andorrába érve az az érzés kerít bennünket hatalmába, mintha Svájcban járnánk, mintha elfoglalták volna ezt a csöpp kis országot a katalánok – mert a takaros, muskátlis házak között persze mediterrán módon hangos, sziesztázó katalánokkal találkozunk lépten-nyomon. Andorra fantasztikus kis ország a hegyek között: ámulunk szépségén, rendezettségén és történelmén. Sétálunk a városban, megtekintjük Európa legrégibb parlamentjét is. A világ kozmetikai cégei, bankok sokasága van jelen Andorra la Vella fővárosban. A boltoknak, emeletes plázáknak se szeri se száma az országban lévő ÁFA mentesség (!) miatt! A környező országoknál nagyjából 20-30%-kal olcsóbb árakkal vonzza a vásárlókat, így a városnéző sétánkat követően mi is ezt tesszük. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

7. NAP: EGÉSZ NAPOS PIHENÉS A TENGERPARTON
Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván.

8. NAP: A RIVIÉRÁN ÉS A LIGUR-PARTON ÁT (1120 KM)
Repülővel utazóknak transzfer a barcelonai repülőtérre, hazautazás Budapestre. Autóbusszal hazafelé indulunk a francia Riviérán és az olasz Ligur-parton keresztül többszöri megállókkal, szálláshelyünk Brescia környékén lesz.

9. NAP: UDINE – SZLOVÉNIÁN ÁT BUDAPEST – SZEGED (810 KM)
Reggeli után folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafelé, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Csillagtúrák és tengerparti pihenés Costa Braván, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval/reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére