Családi vagy gyermekfotózás sok vidámsággal műteremben vagy a szabadban Steiner Gábor fotóművésszel

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.020 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 60% 18.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Legyenek a gyerekek a középpontban, akár családdal, akár a barátaikkal, testvéreikkel. Mi több, szívesen látják házi kedvenceiteket is!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.020 Ft, a fennmaradó 8.880 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Családi vagy gyermekfotózás sok vidámsággal műteremben vagy a szabadban Steiner Gábor fotóművésszel

Fontos

  • Időpontfoglalást csak érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével fogadnak el, e-mailben.

Hogy megkönnyítsük az életedet, az általad választott helyszínekre a kiszállási díjat minimalizálták, sőt a könnyen elérhető belső kerületekben el is engedik, csak az időigényesebb helyszínekre számítanak fel 900 Ft/óra díjat.

Amit pedig mi ajánlunk külső helyszínként, felár nélkül, az a Millenniumi Városrész a Nemzeti Színház körül, a Budai Arborétum, a Feneketlen tó, a Múzeumkert vagy a Városliget. Természetesen a műterembe is szeretettel várnak, amit a biztonság okáért továbbra is fertőtlenítenek.

A 30-45 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat retusálnak is. Mindeközben több átöltözésre is van lehetőség. Ha pedig a fotózást meglepetésnek, ajándékba szánod. elegáns ajándékutalványt készítenek Neked, személyre szóló szöveggel. Az ajánlat bármilyen családi/páros/egyéni fotózásra is érvényes, a benne szereplő feltételekkel!

Tudnivalók

  • A megvásárolt szolgáltatás korlátlan ideig felhasználható, kupon esetében ehhez a kupon határidőn belüli beváltása szükséges.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész, Városliget, Feneketlen tó, Budai Arborétum, Múzeumkert (opcionálisan más helyszín is választható).
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal, a részvételi díj rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • Az ajánlat tartalma: 30-45 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • Ajándékutalványt kizárólag kupon beváltásával és/vagy a részvételi díj teljes kiegyenlítésével állítanak ki
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesítesz).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvenceidet is elhozhatjátok.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, naptár vagy fotókönyv készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi - ünnepnapi - ünnepi időszaki időpont-foglalás.
  • A műtermi papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

Legyen szép napod!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Családi vagy gyermekfotózás sok vidámsággal műteremben vagy a szabadban Steiner Gábor fotóművésszel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.05.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére