Családi ünnepi fotózás 6 fő részére, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval, a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 70% 35.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Örökítsd meg családi ünnepeket tökéletes fotókon!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.790 Ft, a fennmaradó 11.110 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Családi ünnepi fotózás a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
  • 30-50 perces műtermi vagy külső fotózás hétköznapokon
  • 6 fő részére
  • 2 átöltözési lehetőséggel
  • Legalább 100 darab digitális fotóval
  • 16 db retusált fotóval

A személyes ünnepek mindig fontos események a család életében. Legyen szó esküvőről, eljegyzésről, születésnapról vagy épp a gyerekek ballagásáról, házassági évfordulóról, netán baba születéséről, keresztelőről, érdemes ezeket az alkalmakat megörökíteni, hiszen az emlékek évtizedekre szólnak.

Felejtsd el a rosszul világított, hibásan komponált szelfiket, hiszen ezek a vissza nem térő események megérdemlik a profi kivitelezést. Ha a fotózást ránk bízod, biztos lehetsz benne, hogy néhány emberöltő elteltével is örömüket lelik a család tagjai, leszármazottai a rólatok, szüleitekről és gyerekeitekről készült ünnepi fotókban.

Ez a szolgáltatás teljesen személyre szabott, így a teljes díj függ a helyszíntől, időtartamtól, a képek számától, és az egyéni kívánságoktól. Ezért a fotózás előtt egyeztetés szükséges. Így alakul ki a kuponos kedvezményes ár, amelyből a kupon ára levonásra kerül.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

Ha a szolgáltatást ajándékba adod, személyre szóló, AJÁNDÉKUTALVÁNYt készítünk, a kívánságodnak megfelelő szöveggel. Az ajándékutalvány egy évig érvényes. Ha magasabb összeget szánsz az ajándékozásra, az utalványt a teljes összeget figyelembe véve állítjuk ki.

Tudnivalók

 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.
 • A kupon ára (alapdíj) 30-50 perces műtermi vagy külső fotózást fedez, hétköznapokon, legfeljebb 6 fő részére, 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk. A műterem szabadon választható, a bérleti díjat a kupon nem tartalmazza.
 • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével fogadunk el, e-mailben.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel, de indokolt esetben lehetőség van az érvényességi idő meghosszabbítására.
 • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz). Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
 • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.

Legyen szép napod!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Családi ünnepi fotózás 6 fő részére, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval, a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.10.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére