Családi naptárfotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.550 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
80.000 Ft 78% 62.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Készíttess saját naptárat 2022-re vagy akár már 2023-ra!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 17.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.550 Ft, a fennmaradó 13.350 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Családi naptárfotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

A Blende Fotó Budapest elkészíti személyre szóló naptárotokat régi és új családi fotóitokból, akár úgy is, hogy a képek a jövőbéli önmagatokat tükrözik. A fotózás lehet műteremben, a szabadban vagy bármilyen általatok választott helyen.

AJÁNLAT 2022-RE

12 HÓNAP! 12 ÁTÖLTÖZÉS! Egy alkalom stúdióban, és opcionálisan (felár ellenében) egy alkalom a Millenniumi Városrészben is, hogy a naptár 12 oldala igazán ütős legyen! Sőt! Ha kívánod, bárhova Veletek mennek!

Részletek: A kupon ára egy fotózást tartalmaz műteremben vagy a Millennium városrészben, 12 átöltözéssel, legalább 100 db nagyfelbontású digitális fotóval, amelyből 16 db általad választottat retusálnak is, és ezek közül 12+1 (12 hónap + borító) darabból állítják össze a naptárt, amelyet PDF formátumban kapsz meg. Opcionálisan még egy fotózás a „másik” helyszínen 5.000 Ft.

AJÁLAT 2023-RA

12 HÓNAP! 12 FOTÓZÁS! 2022-ben, stúdióban, a Millenniumi Városrészben vagy opcionálisan (felár ellenében) bármilyen általatok választott helyen.

Részletek: A kupon ára 3 hónap fotózását tartalmazza műteremben vagy a Millennium városrészben (vegyesen is), átöltözés nélkül, legalább 30 db nagyfelbontású digitális fotóval, amelyből 2 db általad választottat retusálnak is, és ezek közül 1 darab kerül a naptár aktuális hónapjához. A naptárt a 12+1 fotó elkészülte után, december végén vagy 2023. január elején kapod meg PDF formátumban. A további 9 fotózás (műteremben vagy a Millenniumi Városrészben) részvételi díja 5.000 Ft / alkalom, amit az adott fotózáskor kell fizetned.

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

  • Nyomtatott naptár (5000 Ft/db).
  • Hozott papír vagy digitális képek felhasználása is (utómunka/digitalizálás 500 Ft/db).
  • Több és/vagy más helyszín (ár távolság és költségfüggő).
  • Egyedi naptár dizájn (ár a kívánságlistától függ).
  • További opciók a Tudnivalóknál.

A naptárfotózást ajándékba is adhatod! Ha kívánod, elegáns, névre szóló ajándékutalványt készítenek Neked a kívánt szöveggel.

Tudnivalók

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész. Opcionálisan más helyszín is választható.
  • Időpontfoglalást csak érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma (2022 / 2023 naptár): fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), átöltözési lehetőséggel, stúdióban VAGY szabadban (opcionálisan mindkét helyszínen), legalább 100 / 30-30 db nagyfelbontású digitális fotóval (mindet megkapod), amelyek közül 16 / 2-2 darab általad kiválasztottat ki is retusálnak, és ezekből elkészítik a családi naptárt, PDF formátumban, az általad választott dizájnnal.
  • A műterem felkészült az esetleges újabb vírusveszély elleni védekezésre is.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport, házi kedvenc)
  • Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkód / a részvételi díj rendezése ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesítesz).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás több választott helyszínen (műteremben, szabadban és otthon is). / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomtatott képek elkészítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. /Fotókönyv készítés. / Hétvégi időpontfoglalás.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport).
  • A műterem papír háttere megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Családi naptárfotózás a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.12.20.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére