Csak a Black Friday idején vásárolható! 6 alkalmas kavitációs zsirbontás lipolézeres feszesítéssel a Kalanit Stúdióban

Kalanit Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

8.130 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
68.000 Ft 53% 36.010 Ft
Kalanit Stúdió
1137 Budapest Reitter Ferenc utca 35-37.
nocibolt@gmail.com
06 70 944 6852
kalanitstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a felesleges kilóktól sokszorosan bizonyított eljárásokkal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 31.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.130 Ft, a fennmaradó 23.860 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 6 alkalmas kavitációs zsirbontás lipolézeres feszesítéssel a Kalanit Stúdióban

A kavitáció zsírbontás egy teljes egészében személyre szabható karcsúsító eljárás, amely során a legproblémásabb testrészeken, a combokon, a hason, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálás végezhető. A kavitációs zsírbontás hatékony, ezért akár már 1 kezelés után látható az eredmény!

Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A kezelés helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák, legyen az a has, csípó, belső combok, fenék, vagy éppen a kar. Csak a kívánt helyekről tűnik el a felesleg, ahonnan nem szeretnénk, onnan nem fogunk fogyni. A kezelés különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos, mert a mélyebben lévő zsírsejtek is elérhetőek vele.

Ezt egészíti ki a lipolézeres zsírbontás, amely szintén egy non-invazív eljárás. Amíg a kavitáció a mélyebb rétegekben hat, addig a lipo lézer inkább a bőrhöz közelebb lévő részen bontja a zsírt, így olyan helyeken is segíthet, ahonnan szinte lehetetlen fogyni!

Kalanit Stúdió

A Kalanit Masszázs és Kozmetikai Stúdió a XIII. kerületben várja szépülni és felfrissülni vágyó vendégeit. Immár 35 éve foglalkoznak szépségápolással, masszázzsal, 15 éve pedig kozmetikai kezelésekkel is. A különféle kezelések rejtelmeit külföldi és hazai szállodákban sajátították el, így különféle kultúrákból meríthették szolgáltatásaik sokszínűségét. Ha szakszerű, kellemes masszázsélményre vágysz, keresd fel a Kalanit Stúdiót a Béke tér közelében!

Legyen szép napod!

1137 Budapest Reitter Ferenc utca 35-37.
nocibolt@gmail.com
06 70 944 6852
Nyitva tartás: hétköznap 9-19 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Csak a Black Friday idején vásárolható! 6 alkalmas kavitációs zsirbontás lipolézeres feszesítéssel a Kalanit Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 944 6852 • Időpont módosítása vagy lemondása 1 alkalommal, legalább 48 órával, vagyis két munkanappal a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést! • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal! • Szombat, vasárnap és ünnepnapok kivételével bármelyik napon hívhatod a stúdiót! • Egy fő egy kupont vásárolhat és használhat fel saját részre, ajándékba maximum két kupont vásárolhat • Az ajándékozott személyek is fejenként 1-1 kupont használhatnak fel

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére