Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Csábító táncok minden mennyiségben! 3 alkalmas táncbérlet, 4 tánc vagy mozgásforma közül választhatsz: hastánc, burlesque, z°umba, gerinctorna-streching most 5.550 Ft helyett 2.775 Ft

3 alkalmas táncbérlet 1 fő részére!
Pharaoh Studio
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.775 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 50% 2.725 Ft
Pharaoh Studio
1138 Budapest, Toborzó utca 19.
06 (30) 289-7759
www.pharaohstudio.hu/

Akció Leírása

Mozgasd meg magad! 3 alkalmas táncbérlet 1 fő részére! 4 tánc vagy mozgásforma közül választhatsz: hastánc, burlesque, z°umba, gerinctorna-streching!

A legegyszerűbb és legélvezetesebb alakformálás súlycsökkentés mindig az, ha mozogsz. Közben röpül az idő és észre sem veszed, ahogy potyog le rólad a felesleg! A lényeg a jó társaság, zene és hangulat!

Tedd teljesebbé életed a tánccal - mozogd le a kilókat könnyedén - hozz ki többet magadból!

A Pharaoh Studioban minden óra bemelegítéssel és mozgás-, mozdulatfejlesztéssel kezdődik, ezt követik a mozdulatsorok, a tánckoordinációs készség, valamint a stílus részletes fejlesztése. Minden mozdulatsort többször gyakoroltok, hogy mindenkinek legyen ideje elsajátítani a részleteket.

Táncolj, szépülj, lazíts, a Pharaoh Studioban, most fél áron!

Ajánlatunk keretében most 3 alkalommal vehetsz részt egyórás táncórákon. A következő 4 féle lehetőség közül választhatsz:

  • hastánc,
  • burlesque,
  • z°umba,
  • gerinctorna-streching

Hastánc:

Esztétikum, egzotikum, misztikum, művészi kifejezésmód, gyengédség, erő, dinamika és még számos tudás- és képességfejlesztő dolog ötvöződik ebben a táncban. Az órákon elsődlegesen a klasszikus tánc kifejező, stilisztikai, formai, és technikailag pontos mozgáskoordinációjának kialakítása és testtudat magas szintű fejlesztése a cél.

Burlesque:

Szexi és pikáns! Minden korosztályú hölgy számára ajánlott! Tűz, szenvedély, cseppnyi egzotika és egy kis esszenciális erotika! A tánc technikája és elemei minden testrészt megmozgatnak, karbantartanak, miközben a legvadítóbb énedet tudod előhozni. A szexis kisugárzás jól jöhet a napi rutin, vagy az otthoni, intim szférákban is!

Z°umba:

A Dél-Amerikából származó táncos aerobik az egyik legtrendibb mozgásforma és az egyik leghatékonyabb alakfromálás manapság. A Pharaoh Studioban most Te is kipróbálhatod, ráadásul fél áron!

Gerinc torna

Elsősorban az ülő munkát végzőknek ajánljuk. A gyógyító torna órák visszakapod az életkedvedet, megújulnak izmaid, ízületeid! Itt aztán tényleg minden porcikát megmozgatnak, visszaadják az erőt, energiát a pihenő izomcsoportoknak, ízületeknek!

Pharaoh Studio
1138 Budapest, Toborzó utca 19.
06 (30) 289-7759

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas táncbérlet 1 fő részére a Pharaoh Studioban. Egy alkalom 1 órás. A következő 4 tánc vagy mozgásforma közül választhatsz: hastánc, burlesque, z°umba, gerinctorna-streching

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.06.08. – 2012.06.14.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Egy személy egy kupont vásárolhat + egyet ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére