Crazy Pub Tour nyomozós kocsmatúra Budapesten

Crazy Pub Tour
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.030 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 11% 1.000 Ft
Crazy Pub Tour
Budapest
crazypubtour@gmail.com
06 30 481 4830
crazypubtour.hu/

Akció Leírása

Oldjátok meg a rejtélyt és ejtsétek útba a legjobb pubokat Budapesten!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.030 Ft, a fennmaradó 5.960 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Nyomozós kocsmatúra Budapesten a Crazy Pub Tour jóvoltából

Nyáron nyomozós túra? Ki szeretnél menni? Ha tudod, hogy közben kocsmák lesznek állomásként, így lehet közben fröccsözni vagy kávézni, sörözni, stb, a hidegben is könnyebb elindulni. Aki pedig nem szereti a nyomozós túrákat, az csak simán iszogathat, miközben a többiek a feladványokon törik a fejüket.

Ez pedig még mindig nem minden! Mivel ez egy élő nyomozós játék, nagyon figyelj, mert bárki be lehet építve! A megoldó kulcsokhoz hozzá kell jutnotok. Egyszerre több mobiltelefonon is nézhetitek a kérdéseket, így nem kell egy telefont hatan figyelnetek. 

Választható játékok

Az elnök fiának elrablása (Nyomozós kocsmatúra)

Tegnap éjszaka a bulinegyedben járt az elnök fia, teljesen inkognitóban. Véletlenül összebarátkoztatok és úgy döntöttetek, hogy elmentek vele ide-oda bulizni, aztán egyszer csak nyoma veszett. Ti nem emlékeztek semmire. Furcsa, mert nem vagytok másnaposok és alig ittatok előző éjjel.

Margitszigeti merénylő (Sima nyomozós túra, nincs benne kocsma, és beépített személy)

Tegnap a rendőrség egy fenyegető levelet kapott: „Mind meg fogtok halni! Felrobbantom egész Budapestet. Nem találtátok meg apám testét, se a gyilkosát a Margitszigeten…" Mentsétek meg Budapest polgárait. A rendőrök mind az evakuálással vannak elfoglalva, így csak rátok számíthatunk. Fel kell derítenetek a merénylő apjának gyilkosát és meg kell találnotok a merénylő bombáját, tehát a játék során két ügyet is meg kell oldanotok.

Fontos

  • A játék interaktív, így beépített emberek is vannak.
  • Bármilyen okostelefonról játszható, több küldetés közül is választhattok.
  • Nincs kötelező fogyasztás a játék során, ha szeretnél kávét iszol, ha szeretnél borozol vagy sörözöl de akár egy-két felest is elfogyaszthatsz.

Crazy Pub Tour

A Crazy Pub Tour valamikor 2016-ban kezdte meg működését, első játéka a WiszKEY's kocsmatúra volt. Ez a játék a mai napig üzemel, és egyre növekvő rajongótáborral rendelkezik.

Az évek során kitapasztalták, hogy mi az, amit igazán szeretnek az emberek, és milyen játékokra kiváncsiak. 2018-ban megérkezett a második játék. Dr. Szfinx egy esti nyomozós túra, és jelenleg két pályával rendelkezik. Az egyik a Budai Várban játszódik, a másik pedig a városligetben.

Napjainkra megérkezett az applikáción keresztül játszható nyomozós kocsmatúra, amelyet szeretnének továbbfejleszteni, és örülnének neki, ha az intelligens kocsmatúrázás minél több emberhez eljutna!

Jó szórakozást kívánunk!

Budapest
crazypubtour@gmail.com
06 30 481 4830

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyomozós kocsmatúra Budapesten a Crazy Pub Tour jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.03.31.-ig
Előzetes bejelentkezéshez, és az applikációhoz szükséges kód eléréséhez küldd el a kupont emailen: crazypubtour@gmail.com. A kapott kódot 1 éven belül kell felhasználnod • A játékokat szerdától-szombatig tudjátok igénybe venni délután 16:00-21:00 óra között • Játékra való bejelentkezés 48 órával korábban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére