Buszos utazás Boszniába, a Jajce-vízeséshez, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

19.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39563

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg a boszniai Jajce-vízesést!

Opciók

  • 2021.08.14.: 19.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők várható összege kb.: 20 €/fő (helyszínen fizetendő, változhat)
  • Regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • Városbelépési díj: 5 €/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő

Program

Indulás 00:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék)(péntekről-szombatra virradó éjjel). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Jajce városába a délelőtti órákban. A település a történelem során többször is hol a törököké, hol a magyaroké volt. 1878 és 1918 között a Monarchia része volt. 1943. 11. 29.-án itt alapították meg Tito Jugoszláviáját. A központban megtekintjük a XIV. században emelt várat. A 15. században itt volt az utolsó boszniai király székhelye, valamint a törökök csak 1534-ben, hét évig elhúzódó csata után tudták bevenni az erődöt. Majd folytatjuk sétánkat: Medve torony, Szent Mária templom, Szent Lukács óratorony, Travniki kapu, Omer bég háza (XVI. században épült ház). A helyi katakombák felfedezése: láthatunk itt földalatti templomot és kriptát is a tömör falba vésve.

Délután kb. egy órás hajóútra indulunk a Pliva-tavon, majd sétára indulunk a vízesés felfedezésére. Szabadidőben lehetőség nyílik a bosnyák ételspecialitások megkóstolására egy helyi étteremben. Visszaindulás az esti órákban. Visszaérkezés Budapestre a hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás Boszniába, a Jajce-vízeséshez, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére