Buszos utazás a Plitvicei Nemzeti Parkhoz 3 napos horvátországi körutazással, reggelivel, 3*-is szállással, ünnepi hétvégéken is

Ajánlat kód: 38596
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

82.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38596

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a Plitvicei-tavakhoz akár Húsvétkor, Pünkösdkor, augusztus 20-án vagy október 23-án is!

Opciók

  • Tavasz (bővebben)
    • elfogyott 2024. március 30.: 82.500 Ft
    • 2024. május 18.: 88.500 Ft
  • Nyár és ősz (bővebben)
    • 2024. június 14.: 88.500 Ft
    • 2024. július 20.: 93.500 Ft
    • 2024. augusztus 17.: 99.500 Ft
    • 2024. szeptember 20.: 88.500 Ft
    • 2024. október 18.: 83.500 Ft
    • 2024. november 8.: 83.500 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Autóbuszos utazás
    • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
    • Reggeli
    • Idegenvezetést

    Az ár nem tartalmazza

    • Utasbiztosítás
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

    Felár

    • Egyágyas felár: 25.000-35.000 Ft
    • 2x vacsora felár: 21.500 Ft (58,11 EUR)
    • 25-34 fő esetén: 6.500 Ft / 17 EUR/fő

    Program

    1. NAP: SZEGED – KECSKEMÉT – BUDAPEST - ZÁGRÁB - VARASD (480 KM)
    Elutazás a kora reggeli órákban Sze­gedről. Utazás a Budapest–Nagyka­nizsa–Letenye útvonalon. A Dinári-hegység lábánál elterülő Karlovac (Károlyváros) mellett elhaladva mai napunk első állomása Zágráb történelmi város­részei: Felsőváros, Alsóváros és a Káptalandomb – mely a zágrábi ér­sekség központja – legfőbb látniva­lója a Zágrábi Katedrális. Alapítását I. László magyar királynak köszönheti. Itt található a Habsburg-ellenes ös­szeesküvés miatt 1671-ben lefejezett Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc, valamint az 1848-as időkből ismert Jellasics bán síremléke is. Zágráb­ban felkeressük a horvát bánok egy­kori palotáját és Petőfi Sándor em­lékhelyét is. A zágrábi Medvevárban élt rövid ideig a mandulafák virágzá­sát megéneklő püspök-költő Janus Pannonius. Városnézésünket köve­tően a Dráva parti Varasd szépen gondozott, barokk óvárosába uta­zunk. Az Óváros körül ma is láthatók az egykori városfalak maradványai. Tornyaiból mára kettő maradt meg. Sétálunk hangulatos utcáin, megte­kintjük főterén a barokk városházát, székesegyházát, Nemzeti Színházát.  Késő délután érkezünk szállás­helyünkre.

    2. NAP: A PLITVICEI NEMZETI PARK
    Reggelinket elfogyasztva Európa egyik legszebb természeti látvá­nyosságát fedezzük fel egy egész napon át (8-10 km könnyed gyaloglás várható), mely völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Területén több védett állatfaj él. A tórendszert két folyó táplálja: a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka, ezek vize itt-ott tóvá duzzad. A víz színe a türkiztől a sma­ragdzöldig terjed – a tavak közötti számottevő szintkülönbség folytán a természet csodálatos vízeséseket hozott létre a tóvidéken, ami – túl­zás nélkül mondhatjuk - valósággal ámulatba ejti a szemlélőt... A közös programot követően szabadidejében egyénileg fedezheti fel a nemzeti park rejtett szépségeit, a még nem látott rejtelmeit. Estére szálláshe­lyünkre térünk vissza.

    3. NAP: TRAKOSTYÁN VÁRA ÉS SLUNJ – BUDAPEST – KECSKEMÉT - SZEGED (480 KM)
    Reggelit követően hazafelé indu­lunk. A hatá­rátlépés előtt a történelmi Muraköz tájain haladunk tovább, majd meg­állunk a vadregényes Trakostyán várkastélyánál. A XIII. században épült várban lakott Hunyadi Mátyás királyunk is, majd a Draskovich csa­lád birtokolta egészen 1944-ig. Ők a romantika jegyében átalakították a várat és díszes gondozott parkot emeltek köréje, mely lenyűgözi a látogatót. A Délvidéken ez a kastély őrizte meg a legjobban a főneme­si birtok szellemét. Ezt követően Slunjba utazunk. A négy folyó talál­kozásánál fekvő vízesések városába. Gyönyörű fekvésénél fogva több mint népszerű kirándulóhely – Slunj ugyanis a Sluncica folyócska és a helyenként szinte vadregényes Ko­rana folyó torkolatánál épült. A vá­roska gazdag történelmi emléktárral büszkélkedhet, melynek fontos része a helység XIV. századi várroma. A legfontosabb látnivalót mégis a szá­mos kis vízesésre épült réges-régi vízimalmok kínálják, melyek korhűen helyreállított, mesekönyvek oldalaira emlékeztető együttesét a Rastoke városrészben csodálhatjuk meg. A faépítmények némelyike 300 éves­nél is régebbi, körülöttük pedig gon­dosan ápolt kertek és vízimalmok húzódnak. Az egyik malom még ma is működik, meg lehet nézni, hogyan őrli a lisztet. Ha kedvünk támad, vehetünk is belőle.Letenye határátkelőn keresztül Bu­dapestre az esti órákban érkezünk, majd utunkat folytatjuk Szegedre.  

    A Plitvicei Nemzeti Park turisztikai látványosság látogatottsága évről-évre növekszik és elérte kapacitásának felső határát. A nagyszámú látogatóközönség miatt a környékbeli szálláshelyek telítettsége és kapacitásuk korlátai miatt egyes csoportjainknál (májustól szeptemberig) a minőségi szálláshely biztosítása érdekében távolabbi elhelyezést biztosítunk utasaink számára.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Buszos utazás a Plitvicei Nemzeti Parkhoz 3 napos horvátországi körutazással, reggelivel, 3*-is szállással, ünnepi hétvégéken is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére