Buszos utazás 1 főre Horvátországba, az Adriai-tengerhez, Opatijába, fürdőzés a tengerben!

Ajánlat kód: 34157
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

13.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34157

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg a kristálytiszta Adriai-tengerben a népszerű Opatijánál és sétálj a történelmi városkában!

Időpontok

  • 2019. július 19-21., 26-28., augusztus 07-09.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelező adminisztratív díj: 1.000 Ft/fő
  • BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Egyéni kérésre – fix ülőhely: 3.000 Ft/fő (Oda – Vissza)

Program és látnivalók

1. nap:

Indulás az éjjeli órákban Budapestről. Éjszaka a buszon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

2. nap:

Érkezés az Adria partjára, Opatijába (avagy egykori nevén Abbáziába), ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre. Szabad program keretében, aki szeretné, felfedezheti egyénileg Opatija rejtett gyöngyszemeit. Ebből párat most felsorolunk, amelyekett nem szabad elhalasztani:

Lungomare parti sétány: Prelukától (Voloskótól) Lovranig tart ez a 12 kilométer hosszú csodás sétány, mely gyönyörű látványt ígér, és melynek mentén helyezkednek el Opatija legpatinásabb épületei. Éttermek, kávézók, parkok, kis öblök is felfedezhetők a séta folyamán. Az út első része 1899-re, míg második fele 1911-re készült el. Az Adria talán legszebb sétánya ez, mely ráadásul egy fantasztikus hangulatú túra közben hosszan belátható. Ha a végére jutottunk, és nem szeretnénk visszagyalogolni, egyszerűen vízitaxiba is be lehet ülni.

Leány a sirállyal szobor: A Lungomare sétányon keresztül elérhető, mesterséges sziklán lévő szobor Zvonko Car szobrászművész munkája, és 1956-os elkészülte óta Opatija szimbólumának számít. Korábban a Madonna nevű szobor állt ugyanezen a helyen. Azt a szobrot azonban ekkor lerombolták, így ma a városban az eredeti Madonnának csupán a másolata látható.

Angyali üdvözlet templom: A jellegzetes, zöld kupolás, egész Abbáziából látható neoromán stílusban épült templom alapkövét 1906-ban fektették le, de a háború miatt a templom befejezte többször is késlekedést szenvedett. Az utolsó simításokat végül 1926-ban végezték el rajta.

Villa Angiolina: A fantasztikus gazdagságú villát, mely Opatija első villája, és annak csodás virágoskertjét, és parkját Iginio Scarpa, egy rijekai nemes kereskedő építtette 1844-ben. Feleségét Angiolinának hívták, így szeretete jeléül a villának is ezt a nevet adta. Az Angiolinát 2000-ben teljesen felújították. Gyönyörű park, mindenképp érdemes ellátogatni, Opatija legszebb része ez, és a romantikus parkból csodás a kilátás a tengerre. Belépőjegy 10 kuna, de kívülről is egész jól látható.

Szent Jakab templom: Opatija legrégebbi épülete 1420-ban épült. Itt működött Opatija első iskolája is. Ma nem sok látható a templom eredeti kinézetéből: először 1506-ban, majd a 18. században is felújították, 1930-ban pedig jelentősen kibővítették. A templomban a híres horvát szobrász, Ivan Mestrovic piétájának másolata tekinthető meg.

Szent Jakab park: A Villa Angiolina és a Szent Jakab templom körüli hatalmas Szent Jakab parkban a Távol-Keletről, Dél-Amerikából, Ausztráliából, és a világ más tájairól származó csodálatos, és igen egzotikus növények tekinthetők meg. A leghíresebb közülük talán a japán kamélia, azaz a Camellia japonica.

3. nap:

Éjszakázás a buszon. Érkezés a kora reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás 1 főre Horvátországba, az Adriai-tengerhez, Opatijába, fürdőzés a tengerben, 3 választható nyári időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére