Buszos kirándulás a rijekai és a velencei karneválra, 2 éjszaka szállással 3*-os szállodában és reggelivel – vár a Canal Grande és a Trieszt melletti kis halászfalu, Muggia

Ajánlat kód: 34733
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

54.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34733

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt két fantasztikus karneválon egyetlen utazás során! Irány Rijeka és a világhírű velencei karnevál!

Időpont

  • 2020. február 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5 %
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 900 Ft

Felár

  • Félpanzió: 7.900 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest- Rijeka-Lido di Jesolo

Indulás Budapestről 05.00. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Horvátországba. Dél körül érkezés Rijeka városába. Látogatás a történelmi Fiume, a Kvarner-öböl északi csücskében meghúzódó történelmi kikötőváros központjában, ahol több évszázados tradíciót ápolva, mai formájában 38 éve rendezik meg minden évben a híres Rijekai Karnevál, közel egy hónapos ünnepségsorozatát. Az Adria kapuját jelentő város monarchia korabeli hangulatot árasztó utcáin, minden évben végighömpölyög a híres európai farsangi mulatságok szellemében megrendezésre kerülő színes kavalkád. Felvonul a délszláv busójárás népi hiedelemvilága, a velencei nemesség előkelő báli viseletei, melyet a riói karneválhoz hasonló féktelen vidámsággal párosuló látványelemek sokasága tesz igazán különlegessé. Évről évre egyre többen látogatják Horvátország karneváli fővárosát a rendezvény ideje alatt, hiszen Európa egyik legnagyobb karneválja, felkerült a legfontosabb európai rendezvények listájára is, és "kis riói karneválként” is emlegetik. Délután folytatjuk az utazásunkat Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Lido di Jesolóban az esti órákban.

2. nap: Velencei Karnevál

Reggeli után egész napos kirándulás a cölöpökre épült Úszó városba. Kihajózás Punta Sabbioni kikötőjéből bérelt hajóval (hajójegy: 30 EUR/fő). Velence városa 118 szigetre épült, de egyéb számokra is érdemes egy kis figyelmet fordítanunk. 417 híd, 148 templom, 170 harangtorony, 350 gondola, 177 csatorna, fogad a különleges szépségű városban, ahol 127 „campo” és 450 gyönyörű palota várja a látogatókat. A Szent Márk öbölbe érkezésünket követően, rövid sétánk alkalmával megtekintjük a Sóhajok hídját, a Szent Márk teret, az ikonikus Dózse Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtó hidat, mely a Canal Grande két partját köti össze. Délután szabadidő, részvétel a karneváli rendezvény programjain. Este (félpanzió esetén) vacsora egy hangulatos trattoriában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap: Aquileia-Muggia-Budapest

Reggeli után a méltatlanul kevéssé ismert Friuli Venezia Giulia tartományával ismerkedünk meg. Első megállónk a régió egyik legfontosabb archeológiai lelőhelyén, a Natissa folyó partján fekvő Aquileiában lesz. A csodálatos mozaik padlózattal, freskókkal díszített bazilika Világörökség része. Látogatásunk alkalmával a Santa Maria Assunta bazilika altemplomában a híres hátrafelé nyilazó magyar harcost ábrázoló freskót is megtekinthetjük. Folytatjuk az utazásunkat Muggia felé, mely egy végtelenül hangulatos kis halászfalu Trieszt tőszomszédságában.

A festői kikötő, az utcák és a terek, mind velencei stílusú légkört árasztanak, de a hasonlóság nemcsak az építészetnek köszönhető, a nyelvjárás, a szokások és hagyományok, valamint a gasztronómiai jellegzetességek is a Serenissimával közös intenzív múltra utalnak. A tenger felől a város, a fehér isztriai kövek és színes házak harmóniájával, a mögötte húzódó zöldellő hegyvonulattal igazán különleges látványt nyújt. Belvárosi séta a hangulatos városközpontban és az immár 67. alkalommal megrendezésre kerülő látványos karneváli felvonulás megtekintése. A karneváli rendezvény legizgalmasabb része az allegorikus figurák felvonulása. Hosszas munkálatok előzik meg a választott téma illusztrálására szolgáló kocsik előkészítését, mely zseniális és látványos karneváli parádét varázsol a kisvárosba. Délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban. (Várható érkezés kb.22.30)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos kirándulás a rijekai és a velencei karneválra, 2 éjszaka szállással 3*-os szállodában és reggelivel – vár a Canal Grande és a Trieszt melletti kis halászfalu, Muggia

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére