Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják… Mind várnak a Boszorkánymúzeumban! Belépő és tárlatvezetés + ajándék gondűző talizmán 2.000 Ft helyett 990 Ft

Boszorkánymúzeum belépő és tárlatvezetés + ajándék gondűző talizmán
Boszorkánymúzeum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 51% 1.010 Ft
Boszorkánymúzeum
1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8.
06 (20) 618 5432
www.boszorkanymuzeum.hu/

Akció Leírása

Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják… Mind várnak a Boszorkánymúzeumban! Belépő és tárlatvezetés + ajándék gondűző talizmán

Kiben ne élnének a gyerekkori fantáziák, mesebeli boszorkányokról, a vasorrú bábáról, sámánokról, az indián regények törzsi varázslóiról? Itt az idő, hogy személyesen is találkozz a szellemvilág népes kis csapatával egy exkluzív, interaktív kiállításon.

A tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Célja hogy bemutassa képekben, tárgyakban, néphagyományokban, történetekben, tényekben azt a szegmensét a boszorkányságnak és az azt övező misztikumnak, ahol mindenki megláthatja, megtapasztalhatja, leszűrheti a számára fontos információkból, hogy mi is az igazság.

A teljes hitelesség és a felejthetetlen élmény kedvéért a helyszín éjszakai sötétségbe burkolódzik, csak az ujjunkra húzott kislámpa fénye pislákol az ősi szellemiség szülte teremtmények otthonában.

Légy akár nyitott érdeklődő, akár távolságtartó szkeptikus, bátorság és lépj be a misztikus világ kapuján! Egy életre szóló élményben lesz részed!

Most egy szakértő tárlatvezetésével elevenedik meg, az az érzés, az a pátosz, azok a tények, amelyek övezik a legendákat, a valós tényeket. Az évek során szerzett tapasztalata teszi hitelessé és rendkívül érdekessé az élményt!

Elrepít a múlt korok boszorkányai közé, a különféle népek sámánjainak világába, és természetesen a mai korok modern boszorkányainak életébe.

Egy új szemszögemből ismerheted meg a történetet, honnan is indult ki, milyen úton, hová jutott és mennyire változatos a ma is létező boszorkányság.

Boszorkánymúzeum
1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8.
06 (20) 618 5432

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Belépő és tárlatvezetés a Boszorkánymúzeumban ahol a múlt mesél egy interaktív, exkluzív kiállításon és egy ajándék gondűző talizmán magyar tradíciók szerint. A program 60-90 perces

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.07.13 – 2012.09.13.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére