Borkaland Portóban és a Douro-völgyben, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, pincelátogatásokkal, borkóstolókkal, idegenvezetéssel, az őszi szünetben

Ajánlat kód: 35768
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

698.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35768

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Porto és a Douro-völgy legfinomabb borait!

Időpontok

  • 2024.10.18 - 2024.10.23.: , 698.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet illetékkel, kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-os feladható poggyásszal (melynek értéke: kb. 110 000 Ft) 
  • 3 éjszakát a Duoro-völgyben 4*-os borbirtokon reggelivel
  • 2 éjszakát Portoban 4*-os belvárosi szállodában reggelivel
  • 5 alkalommal reggelit
  • 2 alkalommal ebédet
  • 1 alkalommal vacsorát (az 1. napon)
  • a program szerinti pincelátogatásokat és borkóstolókat
  • a helyszíni közlekedést
  • a magyar idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) 15 EUR
  • a belépőket (helyszínen fizetendő) kb. 40 EUR
  • az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 169 000 Ft
  • Fakultatív vacsora a DOC étteremben (2. nap) 83 000 Ft 
  • Fakultatív vacsora egy helyi étteremben (3. nap) 21 000 Ft 
  • Fakultatív vacsora a Graham pincészetnél (5. nap) 50 000 Ft 

Program

1. nap: Budapest – Porto - Pinhao
Elutazás Budapestről a Lufthansa légitársaság járatával, egy átszállással Portóba, ahonnan autóbuszunkkal Portugália híres borvidékére, a Douro-völgybe indulunk, mely a világ legkorábban kijelölt borrégiója. Este egy különleges vacsorával összekötött birtoklátogatáson veszünk részt, a Quinta de La Rosa birtokon. A folyó felett elterülő Claire étteremből csodálatos kilátás tárul elénk. Az étteremben az egyik híres helyi séf által összeállított háromfogásos ételsort kóstoljuk meg, amelyet a birtokon termelt legfrissebb alapanyagokból készítenek el nekünk. Az ételsorhoz három különböző bort kóstolunk meg. Szállás Pinhãoban a Hotel Quinta De La Rosa birtokon (3 éjszaka).

Szállás: Quinta de la Rosa 4*

2. nap: Douro-völgy
Délben ebéddel összekötött pincelátogatáson veszünk részt a Quinta do Crasto birtokon. A négyfogásos ételsorhoz zamatos fehér és vörösborokat kóstolunk.
Délután különleges élményben lesz részünk: kétórás hajókirándulásra indulunk a Douro-folyó legszebb szakaszán: Pinhãotól egészen Tua városáig hajózunk. Az utunk során elfogyasztott minőségi fehér és vörösborok csak fokozzák a látvány szépségét.
A nap végén egy különleges fakultatív vacsora vár ránk a szállásunktól 10 km-re található DOC étteremben, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a folyóra és a teraszos szőlőültetvényekre. Az éttermet Rui Paula séf, a tulajdonos vezeti, aki több mesterszakácskönyv szerzője. Az étterem többször szerepelt már Portugália legjobb 10 étterme között különleges fine dining fogásaival. Az ötfogásos ételsorhoz 5 soros borválogatást kóstolunk.

3. nap: Douro-völgy - szabadprogram
A bőséges reggeli után szabadprogram, a folyó látványa és a kisváros nyugalma önmagáért beszél. Déltől egy ebéddel összekötött pincelátogatáson veszünk részt a Quinta da Pacheca birtokon. A látogatás után háromfogásos ebédünkhöz kétféle DOC és egy portói (tawny-kategóriájú) bort kortyolgatunk. Délután szabadprogram Pinhão városában. Este fakultatív vacsora a helyi konyha különlegességeit kínáló autentikus étteremben Pinhaoban (3 fogás, ital nélkül).

4. nap: Douro-völgy - Amarante - Porto 
Délelőtt a Douro völgy legrégebbi, messze földön híres, gyönyörű birtokát, az 1716-ban alapított Quinta Vallado birtokot látogatjuk meg, ahol négy friss bort kóstolunk meg. Itt lehetőség nyílik egy fakultatív kóstolásra is: az igazi ínyencek akár egy különleges, 1866-os bort is kóstolhatnak (200€/5 cl). A Quinta Vallado bor kóstolásával és a felejthetetlen Douro-völgyi panorámával búcsúzunk a csodálatos tájtól. Ezt követően Portó felé vesszük az irányt, de útközben megállunk egy rövid városnézésre is, a bájos kisvárosban, Amarante-ban. Este érkezünk Portoba. Szállás Portoban (2 éjszaka).

Szállás: Hotel Eurostars Heroismo 4*

5. nap: Porto
Ezt a napot Portó felfedezésének szenteljük. Portó fő vonzerejét a város fekvésének és a hangulatos óvárosának köszönheti. A város legmagasabb pontján találjuk a 12. században épült portói katedrálist (Sé do Porto). A közeli São Bento pályaudvaron kezdjük meg sétánkat, amelynek várócsarnokában a Portugália történetének jelentős eseményeit megörökítő, több ezer azulejo (festett csempe) díszíti a falakat. Innen a barokk stílusú Clérigos templomtoronyhoz sétálunk. Ha valaki áldoz erre, megmászhatja a 76 m magas torony 256 lépcsőfokát. Egy pillantást vetünk a Cordoaria kertre, majd igazi kuriózumként betérünk Portugália, de egyben talán a világ egyik legszebb neogótikus könyvesboltjába, a Livraria Lello-ba, melyet 1906-ban nyitottak meg. Innen a katedrálist érintve leereszkedünk a a Ribeira negyedbe, a Douro-folyó régi kikötőjéhez. Sétánk során megtekintjük a Tőzsdepalotát, valamint a fényűző barokk stílusú São Francisco templomot, melynek díszítésére nem kevesebb, mint 400 kg aranyat használtak fel. A városnézés utáni szabadprogram keretében akár meg is ebédelhetünk a folyóparton. Este a folyó déli partján, Vila Nova de Gaia városában az erre kedvet érzőkkel betérünk a híres Grahams bortársaság pincészetébe, ahol megismerhetjük a világ első bortermelő vidékének történetét és egy négyfogásos vacsora során a társaság boraiból is megízlelhetünk egy válogatást (A vacsora fakultatív.)

6. nap: Porto – Budapest
Délelőtt szabad program, amely során lehetőség nyílik valamelyik portói piac felkeresésére, de egy portugál kávé elfogyasztására is, akár az emblematikus Café Majestic-ben. Kora délután transzfer a repülőtérre, majd egy átszállással érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Borkaland Portóban és a Douro-völgyben, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, pincelátogatásokkal, borkóstolókkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére