Bonprix: az értékálló divat, számtalan kedvezménnyel és klubtagsági lehetőséggel!

Bonprix.hu
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -57%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Bonprix.hu
www.anrdoezrs.net/click-9281348-13983177

Ajánlat leírása

Szeretnénk a vásárlóinkat világszerte elvarázsolni a divatvilágunkkal, szenvedélyesen dolgozunk ezért.

A bonprix egy nemzetközi divatcég, melynek a központja Hamburg. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítjuk át hétköznapi divattá, s így inspiráló kollekciót kínálunk különféle alkalmakra, mindezt különböző stílusban és méretben. Öt saját márkánknak és havonta megjelenő új kollekcióinak köszönhető, hogy ügyfeleink felkeresnek bennünket nemzetközi online áruházainkban valamint németországi állandó üzleteinkben, illetve átolvassák katalógusainkat, hogy rendszeresen felfedezhessék a bonprix újdonságait.

Üzleti modellünk már bizonyított: a bonprix Németország vezető 10 internetes áruháza közé tartozik (forrás: „E-Commerce-Markt Deutschland 2015“ von EHI Retail Institute / Statista). A nemzetközi színtéren is sikereket könyvelünk el, jelenleg már Európa, Oroszország, Észak- és Dél-Amerika 29 országában vagyunk jelen. Ugyanekkor a bonprix az Otto Group legnagyobb forgalmú vállalatai közé tartozik. A sikert világszerte 3000-nél is több alkalmazottunknak és az összes elégedett ügyfelünknek köszönhetjük.

Minden nőnek, életkortól és mérettől függetlenül újabb és újabb divatinspirációt és élményt kínálunk.

bonprix - it´s me. Mottónk kifejezi a divatvilágunkat és a hozzáállásunkat. Olyan divatvilágot hozunk létre, amely tökéletesen illik vásárlóink életéhez. Mindemellett nem szűkítjük le ügyfeleink csoportját az ideális méretű vagy általános alakformájú hölgyekre. Pontosan tudjuk, hogy az igazi nők mennyire különbözők, s ezirányú észrevételeink megjelennek a termékeinken. Ennek köszönhetően megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek mindenféle divattal kapcsolatos kérdéskörben, akár gyermek vagy férfidivatról, akár a lakás belterének dekorálásáról van szó. A bonprixnél nem csak a családot öltöztetjük fel tetőtől-talpig, hanem számtalan ötlettel szolgálunk a ház és a kert díszítéséhez, s mindezt sokkal olcsóbban kínáljuk a ruhák kinézete és minősége által sugallt árnál.

Reméljük, hogy a jó közérzetet. Ruháinkban a nőknek nem csak káprázatosan kell kinézniük, hanem jól is érezniük magukat.

Megbeszélés a munkahelyen reggel, gyerekzsúr délután, este pedig a rég várt randevú. Divatunk olyan sokszínű, mint a valós élet. Elkíséri vásárlóinkat a mindennapos kihívások során. Szeretnénk, hogy ügyfeleink valóban jól éreznék magukat termékeinkben. Minden ruhának olyan csodálatosnak kell kinéznie és olyan jó szabásúnak kell lennie, hogy a Kedvenced lehessen, miközben jó árával és kiváló minőségével is meggyőző legyen. Különösen fontos számunkra az ügyfeleinkkel való kapcsolat. A termékek értékelésénél megjelenő vásárlói kívánságok és vélemények segítenek abban, hogy még jobbak lehessünk. Webáruházunkban szívesen segítünk a vásárlásban. E célból többféle segédeszközt kínálunk, pl. a megfelelő méret vagy fazon kiválasztásához. A bonprix divatcikkeinek ugyanis sokkal többet kell nyújtaniuk a lenyűgöző kinézetnél. Célunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és örömüket leljék bennük minden nap

Bonprix.hu bemutatkozó

A bonprix egy nemzetközi divatcég, amelynek a központja Hamburg. A világ kifutóin megjelenő trendeket alakítják át hétköznapi divattá, s így inspiráló kollekciót kínálnak különféle alkalmakra, mindezt különböző stílusban és méretben.


Öt saját márkájuknak és havonta megjelenő új kollekcióiknak köszönhető, hogy vásárlóik rendszeresen visszatérnek a webáruházba és az üzletekbe egyaránt!

Bonprix.hu
www.anrdoezrs.net/click-9281348-13983177

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Női és férfi: ruházat, cipők és kiegészítők. Gyermek: lányka, fiú és csecsemő részére ruhák, cipők és kiegészítők. Lakás: textília, kellékek és dekorációk, fürdőszobába. Egyéb, inspiráló termékek széles választéka

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Bonprix) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 4-10 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére