Bonbonkészítő tanfolyam kiváló belga alapanyagokkal az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.720 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 30% 5.100 Ft
Ars Socolata
1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822
arssocolata.com/

Akció Leírása

Készítsd el Te is saját bonbonkölteményeidet kiváló belga alapanyagokból!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.720 Ft, a fennmaradó 9.180 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Bonbonkészítő tanfolyam kiváló belga alapanyagokkal az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

  • A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is, hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul a raktárban. Erre vonatkozó igényedet kérjük, jelentkezéskor jelezd!

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai bonbonjait. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

A több órás kurzus résztvevői nemcsak megismerik a csokoládé történetét, különböző csokoládékat kóstolnak, kétfajta temperált csokoládéval dolgozhatnak, megtanulják a receptet és a fortélyokat, trüffelt készítenek és bonbont öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, amellyel végül megtöltik a bonbonokat. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.

Megtudhatod azt is, hogy a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálhatod. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített bonbonokat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is ott a helyed a workshopon! A bonbon az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bonbonkészítő tanfolyam kiváló belga alapanyagokkal az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 291 1822 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére