Black Friday AJÁNDÉKOKKAL! Lélekmasszázs a gerinc reflexvonalán, lábfejen, a kézen és a fejen az Angyali Érintés Szépségszalonban

Angyali Érintés
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.220 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 42% 5.000 Ft
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
angyalierintes.hu

Vélemények

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

Szabadulj meg a stressztől és a lelki-érzelmi gátaktól!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.220 Ft, a fennmaradó 4.780 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Lélekmasszázs a gerinc reflexvonalán, lábfejen, a kézen és a fejen az Angyali Érintés Szépségszalonban
 • 10 alkalmas vibrációs tréning bérlet
 • 5 csomag kínai gyógynövényekből álló fürdősó

A lélekmasszázsegy egy speciális lelki blokkoldó technika, amely a beragadt érzelmi energiák oldását célozza, így teremtve lehetőséget a teljesebb életre. A gyengéd eljárás lényege, hogy lágy, finom érintésekkel old a gerinc reflexzónáján, lábfejen, a kézen és a fejen, az így keletkező energiahullám pedig tisztítja az érzelmi gátakat.

A kezelés után tapasztalható, hogy megnő az önbizalom, az életkedv, és csökkenhetnek, megszűnhetnek a pszichoszomatikus tünetek.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb.) változások, váltások esetén (munka, kapcsolat), gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál, stb.

Fontos, hogy nem hagyományos masszázsról van szó, mert nem fognak kiropogtatni, meggyúrni, nem gyógy-masszázs, nem használnak illóolajat, nem tartozik az aromaterápiás masszázsok közé, nincs erőteljes mozgatás és különböző pontok nyomása az energiapályákon.

Amire viszont biztosan számíthatsz: lágy érintés, simítás, ringatás, pozitív energia.

A Lélekmasszázst neked is ajánljuk, mert az általános jó közérzet mellett, az ellazuláson és feltöltődésen túl hatékony kiegészítője és támogatója a testi-lelki gyógyító folyamatoknak.

Neked is segíthet, ha:

 • fáradékonyságban, kimerültségben, levertségben, kedvetlenségben szenvedsz
 • gyakran érzed magad stresszes állapotban, feszültnek és idegesnek
 • hátfájás-, nyakfájás-, gerincproblémáid vannak, mert erősíti és stimulálja a csigolyák mozgékonyságát
 • immunrendszeredet erősítenéd, életminőséged jobbítanád,
 • közérzeted javítására, energiakészleted feltöltésére
 • kiegyensúlyíozott hormonháztartást szeretnél
 • félelmek, szorongások, depresszió oldásában keresel hatékony kiegészítő terápiát
 • a testi és lelki energetikai blokkok oldására keresel hatásos terápiát
 • energiarendszered kiegyensúlyozására, teljesebb és magasabb szintű életminőség elérésére.

A Lélekmasszázs kényelmes öltözékben, masszázságyon történik. Nincs szükség semmi másra, mint önmagadra és egy kényelmes ruhára, amibe átöltözhetsz. Hozd egyensúlyba energiarendszered, és élj teljesebb életet!

Az Angyali Érintés Szépségszalonról

Az Angyali Érintés számára rendkívül fontos, hogy a vendégek testi, lelki és szellemi megújulása tökéletes lehessen. A fantasztikus kezeléssel most Budapesten, a VIII. kerületben, a Német utca 21. szám alatt várnak Téged, hogy hangulatos, megnyugtató környezetben születhess újjá és frissülhess fel.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Black Friday AJÁNDÉKOKKAL! Lélekmasszázs a gerinc reflexvonalán, lábfejen, a kézen és a fejen az Angyali Érintés Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 971 7676, bozoki.brigitta@angyalierintes.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére