Black Friday! 1 napos adventi buszos kirándulás Ausztriába, Mariazellbe és a Melki Apátsághoz magyar nyelvű csoportkíséréssel

Ajánlat kód: 35222
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

11.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35222

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hangolódj a karácsonyra néhány nappal az ünnep előtt az ausztriai Mariazellben!

FONTOS!

Nem tudod, melyik ajánlatot válaszd? Esetleg kérdésed lenne? Csak tedd a kosaradba az Alkupont a Black Friday ideje alatt, vagy küldj nekünk ajánlatkérést, s a Black Friday napjától számítva egy hétig biztosítjuk Neked az EXTRA kedvezményt!

Időpont

  • 2019. december 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • Magyar nyelvű csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 660 Ft/Fő
  • Programköltségek
    • Melki Apátság + Mariazell mechanikus Betlehem, likőrgyár 20 €/Fő (Ezen összeg csak akkor kötelező (mindenkinek) ha az utasok (10 főtől, vagy az utasok többsége szeretne magyar nyelven idegenvezetést az utazás alatt az Apátságban, ill. körbevezetést a likőrgyárban.

Felszállási helyek: +Pihenőhelyek M1 Útvonal:

  • Budapest, Blaha Lujza tér, régi CORVIN áruház, parkoló
  • Budaörs, Pihenőhely
  • M1 autópálya, Sasfészek 21 Km kő
  • M1 autópálya, Zsámbéki 28 Km kő
  • M1 autópálya, Óbarok 43 Km kő
  • M1 autópálya, Harkályos 54 Km kő
  • M1 autópálya, Turul 57 Km kő
  • M1 autópálya, Remeteségi 64 Km kő
  • M1 autópálya, Bábolna/CONCÓ 93 Km kő
  • M1 autópálya, Arrabona pihenőhely, 119 Km kő
  • M1 autópálya, Moson 162 Km kő

Program

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről reggel 5.00 órakor, majd folyamatos utazás rövid pihenővel az alsó-ausztriai Melkbe. Fakultatív lehetőség a Szent Benedek-rendi apátság megtekintésére, ahol több mint 900 éve élnek szerzetesek. Naponta a világ minden tájáról érkező látogatók, turisták tömegei zarándokolnak az épületegyütteshez, hogy megcsodálják a barokk remekmű csodás szépségét, amely a Duna fölött magasodó sziklateraszon épült. Az apátság inspirálta Umberto Ecót, a Rózsa neve című, világhírű regényének megírására. A látogatás (egyénileg) -vagy ott helyi idegenvezetővel történik.

Az interaktív kiállítás segítségével megismerkedhetünk a bencés rend életével a kezdetektől napjainkig. A tárlatlátogatás után látogatást tehetünk a hatalmas és méltán híres könyvtárban, majd az apátsági templomban, mely több építészeti érdekességet is magában rejt. Melkből utunk varázslatos tájak közt vezet, az Alpok hegyvonulatai közt így jutunk Mariazellbe, Európa egyik leghíresebb búcsújáró helyére, melyet évente több mint 1 millió ember keres fel.

A városnézés alkalmával felkeressük a kálváriát és a kegytemplomot, ami régóta a város jelképeként szolgál. A templom múzeumában számos adománytárgy van kiállítva. Többek közt adományozott a templomnak Nagy Lajos király és Mária Terézia is. Innen utunk a több mint 300 figurát számláló mechanikus Betlehemhez vezet, melyet egy magánháznál tekintünk meg. A városnézés után egy likőrüzembe látogatunk, ahol fény derül e helyi termék gyártásának titkaira. A program után pedig részvétel az adventi vásárban, illetve a szabadidő alatt lehetőség lesz a híres Pirker mézeskalácsmanufaktúra meglátogatására is (egyénileg). Visszaindulás Magyarországra kb. 17:00 órakor, érkezés várhatóan 23:00 órakor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Black Friday! 1 napos adventi buszos kirándulás Ausztriába, Mariazellbe és a Melki Apátsághoz magyar nyelvű csoportkíséréssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére