Biocid légtér- és klímatisztító aeroszol  

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.490 Ft 63% 2.200 Ft

Akció Leírása

Tudtad, hogy a klímaberendezésekben számos gomba, vírus és baktérium megtelepedhet, elszaporodhat?

A nyár és a kánikula beköszöntésével aki teheti, kocsijában, lakásában, munkahelyén használja a klímaberendezés hűsítő hatását. Tény, hogy egy lehűtött helyiségben jobban lehet koncentrálni, hatékonyabb a munka, kellemesebb és pihentetőbb az otthonlét, az alvás, illetve az általános közérzet vagy akár az utazás is. A jótékony hatások mellett azonban számos árnyoldala is van a légkondícionálók használatának, amelyeket kevesen ismernek, azonban kis odafigyeléssel ezek a negatív hatások csökkenthetők, elkerülhetők.

Tedd biztonságossá klímád, kerüld el az allergiát és a fertőzéseket a Biocid Klíma- és utastértisztító aeroszol használatával!

Hasznos infók:

Nagy hatásfokkal rendelkező, univerzális légtisztító spray, amely megtisztítja a levegőt és a klímaberendezéseket a különböző baktériumoktól, gombáktól és hosszantartó friss illatot kölcsönöz a környezetednek. Kiválóan használható autók belső légterének és klímájának tisztítására, de egyenletes eloszlatással (ventilátor, légbefúvó, légkondicionáló együttes használatával) alkalmazható lakások, irodák, repülőgépek, közösségi terek tisztítására is. Nagy hatásfokú biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison, citrus olajjal. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet engedélyével is rendelkezik.

Használata gépjárműben: Ha járműben használod a tisztító aeroszolt, kérjük, teljesen húzd előre az első üléseket és hajtsd előre azok háttámla részét. Az ablakok legyenek felhúzva! Ezután helyezd a hátsó lábtérre, a gumiszőnyegre a flakont. A klímaberendezést kapcsold be és állítsd maximális sebességre és belső keringetésre!

Használata zárt légtérben: Ha lakásban, házban, szállodában, étteremben, közös használatú terekben kívánod használni, akkor a helyiség közepén helyezd el a flakont, ha lehetséges minél magasabbra, de legalább 1 m távolságra a mennyezettől. A flakon alatt vagy közelében lévő bútorokat takarjuk le lepedővel vagy papírral, hogy a visszahulló anyag véletlenül se károsítsa azokat. A helyiségben lévő légkondicionálót és/vagy ventilátort kapcsoljuk maximális fokozatra és nyomjuk le a szórófej tetejét egy határozott mozdulattal. Ekkor a flakon teljes tartalma automatikusan a levegőbe kerül!

Figyelem a termék levegőbe juttatása során ügyelj arra, hogy ne lélegezd be, tartózkodj másik helyiségben a tisztítás ideje alatt! Zárd be a helyiség ajtaját a maximális tisztítóhatás elérése érdekében! A flakon tartalmának levegőbe juttatása kb. 5 perc alatt megtörténik, ezután várj 15 percet, majd a helyiséget alaposan szellőztesd át!

 A Biocid Klíma- és utastértisztító aeroszol tulajdonságai:
 

Űrtartalom: 100 ml
Flakon mérete: 133 x Ø42 mm

Összetevők: Denaturált szesz, Empigen BAC50,
Hajtógáz: Propán, bután, izobután

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Biocid légtér- és klímatisztító aeroszol

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére